Akış
Ara
Ne Okusam?
Giriş Yap
Kaydol
Gönderi Oluştur

Şirk ve Riddet Taifesi Şia

Ebu Basir Et-Tartusi

Şirk ve Riddet Taifesi Şia Hakkında

Şirk ve Riddet Taifesi Şia konusu, istatistikler, fiyatları ve daha fazlası burada.

Hakkında

"Böylece mücrimlerin yolu belli olsun diye âyetleri iyice açıklıyoruz.” (6 Enam/55) Şirk ve Riddet Taifesi Şia - Ebu Basir Et-tartusi Ne yazık ki bu Müslümanlar, daha yaşanan olayları bile doğru bir pencereden izleyememektedirler. Tarihte yaşanan olayları tahlil etmek şöyle dursun, maalesef günümüzü bile değerlendirmekte acziyet göstermektedirler. Allah (Subhanehu ve Tealâ)'dan böylesi Müslümanlara şuur ve olayları vahiy gözlüğüyle okuyabilme kabiliyeti vermesini diliyoruz. Şia problemi, tarihin her döneminde olduğu gibi bu dönemde de Müslümanların gündemini ve sosyal hayatlarını etkileyen en önemli sorunlardan birisidir. Bugün ABD ve onun habis müttefikleriyle cihad eden bir avuç değerli müslümanın en büyük sıkıntısı yine Şia ve onlarla paralel çizgide yürüyen mürted yönetimlerdir. Onlar Müslümanlara ABD'nin yapamadığını yapmaktadırlar. Yüzlerce Müslümanın şahitlik edip müşahede ettiğine göre onlar cihad ehli Sünnî Müslümanlara "Yezid'in torunları” diyerek ya olmadık işkenceler yapmakta ya hapishanelerde çürütmekte ya da kâfir yönetimlerin cellâtlarına teslim etmektedirler. Onların Sünnîlere olan kin ve nefreti kalemlerin anlatmaktan aciz kaldığı bir şekilde büyüktür. Bu olayın bir boyutu… Olayın farklı bir boyutu daha var.
Tahmini Okuma Süresi: 3 sa. 46 dk.Sayfa Sayısı: 133Basım Tarihi: 19 Ekim 2021İlk Yayın Tarihi: 4 Kasım 2016Yayınevi: Şehadet Yayınları
Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak
Reklam

Kitap İstatistikleri

Kitabın okur profili

Kadın% 30.4
Erkek% 69.6
0-12 Yaş
13-17 Yaş
18-24 Yaş
25-34 Yaş
35-44 Yaş
45-54 Yaş
55-64 Yaş
65+ Yaş

Yazar Hakkında

Ebu Basir Et-Tartusi
Ebu Basir Et-TartusiYazar · 7 kitap
3 Ekim 1959'da Suriye'nin Tartus şehrinde dindar bir ailede doğan Ebu Basir Tartusi çocukluk ve gençlik dönemini 1963'te ülke yönetimini ele geçiren Baas Partisi'nin idaresi altında geçirdi. Baasçıların dine, din eğitimine ve dindarlara yönelik baskıcı tutumlarına rağmen gençliğinde dini ilimlerde eğitim gördü. 1980'de Baas rejiminin baskıları nedeniyle Suriye'den Ürdün'e göç edecek olan ünlü din adamı ve hadisçi Muhammed Nasiruddin el-Elbani (1914-1999) ile Şam'da temasları oldu. Afganistan başta olmak üzere çeşitli İslam ülkelerinde İslami etkinliklere fiili katılım gösterdi. Abdullah Azzam, Usame bin Ladin ve Gülbeddin Hikmetyar'ın da aralarında olduğu tanınmış kimselerle temaslarda bulundu. İlmi eserlerini yazmaya devam eden Tartusi, son olarak Arap Baharı başlangıcından itibaren Suriye'de Muhaliflerine katılım gösterdi.