Komisyon
2 Kişi
Okunma
Beğeni
Görüntülenme
İşkence tarih boyunca Tevhid mücadelesi veren Rasullerin ve onlara tabi olan mü’minlerin karşı karşıya kaldıkları bir yıldırma metodudur. Peygamber ve O’na tabi olanları davalarından bir türlü vazgeçiremeyen müşrikler işkence ile onları sindireceklerini zannetmişlerdir, iman edenlerin imanlarını kat kat artırmıştır.
195 sayfa

Puan vermedi
Kitapta Seyyid kutup'un sözüne yer verilmiş. Onun dışında açık ve anlaşılır bir dille yazılmış. Başlıkları ve konuyu anlatış biçimini beğendim. İçinde alıntı yapılması gereken çok söz olduğunu düşünüyorum.
Puan vermedi
İslam davasını dert edinen her mü'min, kuşkuşuz Sünnetullâh gereği imtihanlar ile karşılaşacaktır. Her mümin bu imtihanlar karşısında bu tür kitapları kendine belli aralıklar ile yol azığı edinmelidir.
9/10 puan verdi
Tıpkı İzzetin Varisleri gibi %90-95 beğendiğim bir kitaptı. Tavsiye etmekle etmemek arasında kararsız kaldım, çok beğendiğim yerleri de oldu, anlamak için 3-4 defa tekrar ettiğim yerleri de oldu. Kitabın giriş ve sonuç kısımları çok güzeldi, gelişme bölümünde bir takım sıkıntılar vardı. Yazarken aceleye getirilmiş gibi yerler de vardı, 5-6 satırlık cümlelerde cümlenin başıyla sonu arasında anlam kopukluğu oluyordu, bu anlamayı zorlaştırıyordu. Ama sabır ile, hem bela anında hem bolluk anında hak üzere sebat etmek ile ilgili kısımları, imtihanları kısım kısım işlediği bölümler çok güzeldi.

Komisyon
KomisyonYazar · 600 kitap
Genellikle yayınevi adıyla basılmış kitaplar için kullanılan tanımdır. Şöyle yapılar olabilir: - Editör Kurulu: Yayın evi tarafından oluşturulan ve kitabın içeriği, dili ve üslubu üzerinde denetim yapan bir grup yazardan oluşur. Editör kurulu üyeleri genellikle yazarlar, akademisyenler ve editörlerden oluşur. - Danışman Kurulu: Belirli bir konuda uzman olan ve kitabın içeriğine katkıda bulunan bir grup yazardan oluşur. Danışman kurulu üyeleri genellikle akademisyenler, araştırmacılar ve alandaki uzmanlardır. - Yazarlar Kurulu: Birden fazla yazarın katkıda bulunduğu bir kitap projesinde, yazarlar arasındaki koordinasyonu ve iş birliğini sağlamak için oluşturulan bir gruptur. Yazarlar kurulu üyeleri genellikle kitabın yazarlarıdır. - Seçici Kurul: Bir edebiyat ödülü veya yarışması için aday eserleri değerlendirmek ve kazananı belirlemek için oluşturulan bir grup yazardan oluşur. Seçici kurul üyeleri genellikle tanınmış yazarlar, akademisyenler ve edebiyat eleştirmenleridir. Yukarıda sayılanların dışında, "komisyon" terimi farklı bağlamlarda da kullanılabilir. Örneğin, bir devlet kurumu tarafından ders kitabı hazırlamak için oluşturulan bir grup yazar da "komisyon" olarak adlandırılabilir.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.