Bir Kayboluş Hikayesi

Şizofren

Deniz Aslan
9 Nisan 2019
Kumran Yayınları

Ciddi psikolojik tranvalara neden olabilir isteyen okusun
Puan vermedi·240 syf.·
2021 13. kitabı
Geçmişinden kurtulmak için kurduğu dünya ve gerçek dünya arasında sıkışan bir adam. Günahların bedelini ödemeye çalışırken bir anda ölümle burun buruna gelen bir ruh. Kurtuluş için kestiği biletin aslında bir ölüm yolculuğuna kesildiğini bilmeyen bir sarhoş, tüm hayatını zehir eden kadından kurtulmak isterken, onu yine onunla aldatan bir aşk ve sonunu başta hazırlayan kayıp bir beden. AH Cem Bey keşke sonunuz bu kadar feci olmasaydı.
Anket
2022 1. kitabı
Okunma: 13 Ocak 2022 22:20
Kitap bana bi çok şey anlattı geçmişiyle yok olan bir adam, geleceği her ne kaar güzel olsada geçmişi yakasını bırakmılordu. Her şey düzeldi dediği ün bitti onun için hayat... Kitap çok güzeldi ben şahsen çok beğendim diğer tük okurlara tavsiye ederim.
Psikoloji
ŞizofrenDeniz Aslan · Kumran Yayınları · 201945 okunma
Bu kitapta geçmişinden kaçarken her defasında daha çok yakınlaşan bir adamın hikayesi anlatılıyor. Çocuğunu kaybettiği için vicdan azabı çeken adam , karısının da akli dengesini yitirmesiyle o şehri terk ettiğinde her şey bitecek sandı ama ne yazık ki kaçmak hiçbir şeye çare değildi. Hırstan gözü dönen karısı kâbusu oldu. O bir süreliğine de olsa atlattığını sanıp, küçüklük aşkı olan Mia ile hayatını birleştirse de ne yazık ki sonu gene hüsranla sonuçlandı. Fakat beni başlarda okurken biraz sürükledi, sonralarda sıkılmaya başladım. Çünkü sürekli aynı şeyler içinde dönüp dolaşıyordu. İsteyenler okuyabilir.