Georgia Smoke #4

Independently published
İngilizce

2025 62. kitabı
Okunma: 17 Şubat 2025 19:09
Bu seride Psikopatik kovboy mafya Smoke serisinin Georgia kolu ile tanışıyoruz.Kovboylarımız gene çok manyak,çok takıntılı ve arıza. İlk iki kitap King ve Rumoru,3-4 Storm ve Brair,5 ve 7 Thatcher ve Capri,6 ncı kitabımızda Sebastian ve Royalın kitapları( 1000k da son 3 kitap eklenmemiş) Ben 6 hariç hepsini çok sevdim.Grubun en normal sayılabilecek üyesi sebastian nedense en az sevdiğim kitap oldu Favorim kesinlikle ekstra double combo manyak Thatcherdı.Yani gerçekten okuduğım en saplantılı adamlarda biriydi ama yazarın öyle bir dili var ki okutuyor arkadaşlar. jagger Cole ve Rina severler bu yazarı kaçırmasın derim.Kitaplarda dark seviyesi üst sınırda onu da belirteyim.Sahiplenici ve takıntılı tiplerden hoşlanmayanlar aman uzak dursun.Femisint damarlarını insanın kabartabilir.Bu kadar manyaklık karşısında bu derece pasif kalmak da tartışılabilir ama ben çok çok sevdim.Kesinlikle tavsiye ediyorum. 9/10 !!
#çevirigiller
StormAbbi Glines · Independently published · 05 okunma
2026 29. kitabı
Yani eğer güven vermeyen, aşağılayan, sapkınlık yapan ve bağımlılığı aşkla karıştıran bir sürü domuz erkek hikâyesi istiyorsanız… alın bu seriyi ve okuyun. Ben bayıldım, bayıldım. Bazen bu tip karakterler ruhuma iyi geliyor. Daha geçen gün kasabada geçen, çok karakterli ve düzgün bir memur olan adamın hikâyesiyle mutluyken; canım bir anda dark mafya çekince uğrayacağım yazarlardan biri oldu. Serinin birinci kitabına uzun bir yorum yaptım ama Storm da gayet güzeldi. 3.4.kitap onun hikayesiydi. Yine de her zaman söyleyeceğim: Benim en sevdiğim mafya adamım KİNG Chasen Salazar.(1.2.kitaptaki kahraman adamim)daha ustune tanimam .
StormAbbi Glines · Independently published · 05 okunma

Abbi GlinesYazar · 29 kitap
Abbi Glines, Rosemary Beach, Smoke, Sea Breeze, Vincent Boys, Field Party ve Existence serilerinin New York Times, USA Today ve Wall Street Journal'da en çok satan 1 numaralı yazarıdır. Noel tatili sırasında fırınlama sayılmadığı sürece asla yemek pişirmez. Hayaletlere inanır ve bir eve girmeden önce insanlara evlerinin perili olup olmadığını sorma alışkanlığı vardır. Öğleden sonra çayı içer çünkü İngiliz olmak ister ama artık New England'da yaşıyor ve buna en yakın olanı da bu. Kaç kitap yazdığı sorulduğunda durup parmaklarıyla saymak zorunda kalıyor. Kilitli bir şekilde yazmadığı zamanlarda okuyor, Netflix izliyor ve tüm içe dönük şeyleri yapıyor. Abbi ile çevrimiçi olarak birçok farklı şekilde bağlantı kurabilirsiniz. O, ertelemek için sosyal medyayı kullanıyor.