Rosemary Beach Serisi 1

Orijinal Adı:
Fallen To Far
Sıralamalar

2021 44. kitabı
Sinirlerimi bozdu bu kitap daha fazla yorum yapamayacağım mdkddl Hayır kafa dağıtmalık bomboşş kitapları okumayı ben de severim ama bu kitabın saçmalıklarından kendi kafamı dağıtacaktım neredeyse
2018 3. kitabı
Kendini okutan bi kitapti az sayfalara da sahip baslamasi ile bitmesi bir oluyor. Devaminda ne olacagini merak ediorum. O yuzden ben 2.yi okumaya kacar :) kisaca da konusunu anlatp kacaym :) Annesini kaybedn Blaire babasinn yanina gitmeye karar verior ve onu babasi yerine Rush karsilior. Cekimlrr cekimlere karsi gelmler fln gibi bilindk konular olsa da okumus ve bitirms buluyrsnz kendinizi :)
2015 164. kitabı
Günümüz aşk okumayı severler için kaçırılmaması gereken bir roman. Klişelerle karşılaşacaksınız , hüzünleneceksiniz , güleceksiniz ve sonunda ağlayacaksınız. Okumayı düşünenler için detaylı yorumum : dusesingunlugu.blogspot.com.tr/2015/06/yaz-egl...
2022 7. kitabı
Kitaba kalbimi bıraktım nefisti. Hiç bu kadar yoğun ve duygusal aynı zamanda eğlenceli bir kitap beklemiyordum. Ortada büyük bir sır var bu sır Rush'in kardeşi Nan ile alakalı ama aynı zamanda Blaire ile de alakaliydi. Siz tüm kitap boyunca sırrı merak ediyorsunuz açıkçası ben acayip meraklanmistim. Her sayfayı heyecanla çevirdim. Aslında sır aşırı büyük değil ama aşırı trajedikti. Rush ve Blaire tam mutlu olacakken biraz daha uzağa savruldu. Son sayfalar çok uzucuydu ya. Ayrılık sahneleri kalbimi kırdı valla. Blaire'in babası cehennemin yedi kat altında yansa yeridir. Hemen heyecanla diğer kitaba geçeceğim. Kitabın kesinlikle tavsiye ederim.
Aşk
2020 11. kitabı
Çok uzun zaman önce okuduğum bir kitaptı tekrar okumakta güzel oldu. Genç yetişkin tarz güzel bir aşk hikayesi. Bu tarzı sevmeyenlerin kafa dagitmak icin okuyabilcegi kısa ve çerez bir kitap. Okumaya başlayacaklar icin iyi okumalar. Ve unutmadan serinin diğer kitaplarını okumayı unutmayın
2024 6. kitabı
#kitapyorumu #seldaileoku Üç kitaplık bir seri ve tek tek yorumunu yapmayacağım. Üç kitabı baz alacağım. Hadi o zaman bakalım bu seri de neler dönmüş? . Şimdi bu kapaklar da ne dediğinizi duyar gibiyim. Ama orijinal kapakları da böyle onu belirteyim. Ne görüyorsanız o yani... @kitap_kolik_bir_kadn Şengülüm'ün önerisi ile okuduğum güzel bir seriydi. Gerçi o seneler önce okumuş, tabi beni de biliyor arada çıtır çereze yer verdiğimi, o zaman bu seriyi oku dedi. Gayet memnun kaldım. . Kitaplar kafa dağıtmak için birebir, klişe gibi gözükebilir ama tabi ki her kitapta bir konu işleniyor. Düz mantıkla bakmayın. He +18 sahnelerde var canım orasını anlamışsınızdır zaten.Tehlikeli diye boşuna dememişler değil mi? Gerçi bazen tehlikenin boyutu kaçmışta olabilir. Ona göre değerlendirin. . Üç kitabı iki gün gibi kısa bir sürede okudum. Akıcı, yormuyor, sıkmıyor. Gerçi biraz sinir ediyor orası ayrı konu. Sinir olma sebebi ise karakterin davranışları... Erkek milleti diyeceğim şimdi linç yiyeceğim. Aman dedim bile... Eşini ayrı tut, kardeşini ayrı tut. Allahım böyle kardeşte olmaz olsun dedim. Bencil, egoist, şımarık, lanetin biriydi. Ağzını yırtmak farzıdı da Blair yine iyi sabırlı çıktı. Yahu bu erkek milletinde neden denge yok? Burada da bir dengesiz vardı işte.Gerçi sevgisi de ayrı güzeldi şimdi hakkını yemeyeyim. Ay benimde dengemi bozdun Rush. . Yalanlar üstüne kurulan hayatlar, saklanan gerçeklerin ortaya çıkması ve tehlikeden doğan aşk... Ağır kitaplardan sonra detoks etkisi yaratacak güzel bir seri. Ben severek okudum. Beklenti ile okursanız hata edersiniz. Kafa dağıtmak için okuyun. Arada iyi oluyor. . #rosemarysahiliromanı #tehlikelitemas #tehlikeliiçgüdü #tehlikeliyemin #romantic #kitapkurdu #kitapaşkı #kitaptavsiyesi #kitapönerisi #bookstagram #fyp #okumakgüzeldir
Aşk
2015 314. kitabı
Türkçe'ye çevrilmesini beklediğim bir serinin ilk kitabı Pegasus Yayınları'ndan çıktı ve bende direk saldırdım :D Geçen yıl bu seri ile ilgili bir çok blogger yazılar yazdı, paylaştı. Merakım cezboldu tabii. Bende orjinalini okumaya başladım. Anlaşılması kolay bir dil. Yani öyle sağlam bir İngilizce'ye gereksinim duymuyorsunuz. Bende o hızla bu seriden 4 kitap okumuştum. Sonra Pegasus, kitabı yayınlayacağını duyurdu. Çok mutlu oldum tabii ;) angelssbooks.blogspot.com.tr/2015/06/tehlike...
2020 15. kitabı
Okunma: 11 Haziran 2020 16:42
Yaz aylarında böyle çerezlik kitaplar okumak eğlenceli geliyor. Kitap kısa ve eğlenceliydi tam romantik komedi dizileri tadındaydı çok eğlenerek okudum yazarın dili akıcıydı kitaba başladığınız zaman elinizden bırakamıyorsunuz. Okumadan önce klişe aynı hikayeler gibidir bu kitapta diyerek başladım ama konusu pek klişe değildi serinin diğer kitaplarını okumak için sabırsızlanıyorum
2019 14. kitabı
Okunma: 13 Eylül 2019 00:00
Bu kitabı ikinci okuyuşum. İkinci kez okumamanın nedeni seriyi komple başlayıp bitirme isteğimdi. Kitap tam olarak şunu bekliyordum. Aşırı sıkmasın ağır olan kitabımın yanında kafamı boşlatmak için okuduğum bir kitap olsundu ki öyle de oldu. Hızlı ve akıcıydı. Gece başladığım kitap ertesi sabah bitmişti. Dünyanın en klasik hikayesi olarak ilerdi. Kötü ve etkileyici erkek karekterimiz, güzel ve çekici kız karekterimiz. Ve şunu da söylemeden geçmemeliyim ki bu +18’lik bir hikayeydi. Ben kafa dağıtmak için çok beğendiğim bir kitap oldu.
2020 69. kitabı
Okunma: 28 Aralık 2020 23:02
#okudumbitti Blair annesini kaybettikten sonra babasının yanına Florida'nın Rosemary Kumsal'ına gitti. Orada babasını görmeyi bekliyordu ama orada babasının eşinin oğlu Rash ile karşılaştı. Rash önce ondan nefret etti. Sonra ona aşık oldu . Ama Rash ve çevresindekiler birşey saklıyordu. *Rash'in kardeşi Nan neden Blair'den nefret ediyordu? *Blair gerçekleri öğrendiğinde orada kalabilecek mıydı? *Rash Blair giderken ne yapacaktı? İkili yüzleşince neler oldu.

Abbi GlinesYazar · 29 kitap
Abbi Glines, Rosemary Beach, Smoke, Sea Breeze, Vincent Boys, Field Party ve Existence serilerinin New York Times, USA Today ve Wall Street Journal'da en çok satan 1 numaralı yazarıdır. Noel tatili sırasında fırınlama sayılmadığı sürece asla yemek pişirmez. Hayaletlere inanır ve bir eve girmeden önce insanlara evlerinin perili olup olmadığını sorma alışkanlığı vardır. Öğleden sonra çayı içer çünkü İngiliz olmak ister ama artık New England'da yaşıyor ve buna en yakın olanı da bu. Kaç kitap yazdığı sorulduğunda durup parmaklarıyla saymak zorunda kalıyor. Kilitli bir şekilde yazmadığı zamanlarda okuyor, Netflix izliyor ve tüm içe dönük şeyleri yapıyor. Abbi ile çevrimiçi olarak birçok farklı şekilde bağlantı kurabilirsiniz. O, ertelemek için sosyal medyayı kullanıyor.