Su Terapisi

Hyperion Kitap
Sıralamalar

2020 1. kitabı
Okunma: 21 Haziran 2020 10:23
Suyun ve kaya tuzunun önemini kullanim önerileri ve bir çok tedavi için suyun ne kadar önemli olduğunu, suyun başlı başına bir mucize oluşu anlatılmış.Güzel sağlık ve bilimsel kitap.Ve çevirisi de güzel yapılmış anlatılmış.
·152 syf.·
2021 59. kitabı
Amerika'da ne derler bilirsiniz "hydrate or diedrate" yani kabaca ya su içersin ya da toprağa girersin. Su içmeyi unutmayın. Florürden uzaklaşmanın sonsuz güzellikleri adına içtiğiniz suyu kullanacağınız gerçek tuz ile zenginleştirerek bedenlerinizi yüceltin. Ve Gandhi'nin tuz yürüyüşünün sırrını keşfedin. Not: tavsiye değildir, herkes kendi hayatını dilediği gibi mahfetme özgürlüğüne sahiptir.
Sağlık tıp
2020 6. kitabı
Okunma: 06 Şubat 2020 11:01
Vücudumuzun yaklaşık % 75i, beynimizin ise % 80 ise su olduğunu çoğu kimse gibi ben de biliyordum ama kitap bize bu suyun "TUZLU SU" olduğunu söylüyor. Kitap bedenimizin susuz ve tuzsuz kaldığını belirtiyor. Özetle ve özellikle İYİ SU İÇ, İYİ TUZ (rafine edilmemiş, tercihen himalayan tuz) KULLAN ve DEĞİŞİMİ KENDİN GÖR diyor. Milyar dolarların döndüğü sağlık ve ilaç sektörünün bir parçası olmayan bu değerli bilimadamlarına teşekkür ediyorum. OKUDUM VE İKNA OLDUM!

James CooperYazar · 1 kitap
James Cooper, 20 yılı aşkın bir süredir sağlıklı yaşamda doğal uygulamaların yanısıra Yoga Chi Kung uygulamakta ve öğretmektedir. Halen İngilterede yaşamakta, çalışma ve araştırmaları bağlamında sıksık Hindistana seyahat etmektedir.