Tekrar Düşün

Puan

810 üzerinden
27 kişi
2025 50. kitabı
Wisconsin’in sakin kasabasında, 17 yaşındaki voleybol yıldızı Callie Jones ansızın ortadan kaybolur ve yıllarca bulunamaz. Dosyası kapanır, geriye cevaplanamayan sorular kalır. Yıllar sonra, dedektif
2025 106. kitabı
Okunma: 01 Aralık 2025 09:53
Tekrar Düşün, farklı kişilerin bakış açılarına yer veren yapısı, temposu hiç düşmeyen işleyişi, şaşırtıcı sapakları, zihinsel karmaşa yaratan gelişmeleri ve keskin bir dönüşle son bulan finali
2025 69. kitabı
Kitap tek kelimeyle muhteşemdi. Sanki özenle yoğrulmuş bir hamur gibi; üslubu, kurgusu, detayları… Hepsi bir araya gelince ortaya gerçekten çok leziz bir okuma çıkmış. Sayfalar tek tek çevrilmiyor, adeta su gibi akıp gidiyor. Sıradan bir polisiye havasında ilerleyen kitap, okudukça “yok artık” dedirten bir sürprizle karşılıyor okuru. Yazar, son sayfalarda yaptığı altın vuruşla, güneşli bir günde ansızın çakan yıldırım gibi okuru sarsıyor. Sonuna geldiğimde ise bende devamı var hissi uyandırdı ama bu kurguda bir eksiklik değil. Yazar büyük bir ihtimalle devam edecek diye düşünüyorum. Neyse fazla uzatmayayım, mutlaka ama mutlaka alın okuyun diyorum.
2025 53. kitabı
Okunma: 14 Ekim 2025 23:38
Tekrar Düşün; daha ilk sayfalarından itibaren okuyucuyu içine çeken, aksiyon, gerilim ve heyecan unsurlarının sürekli ön planda olduğu, okurken neredeyse her sayfasını merakla çevirdiğim bir kitap oldu benim için. Kitabın konusuna gelecek olursak; Ethan Hall, şu anda hayatını doktorluk yaparak geçiren ama daha öncesinde Suç Soruşturma Departmanında ajan olarak görev almış eski bir ajandır. Bir gün eski ortağının onun yardımını istemeye gelmesiyle hikâye başlar. On yıl önce 17 yaşındaki lise öğrencisi Callie Jones bir gece aniden ortadan kaybolmuştur. Yapılan soruşturmalardan sonra bir sonuç alınamamış ve dava kapanmıştır. Fakat Callie'nin babası vali olduktan sonra dosyanın tekrar açılıp soruşturulmasını istemesiyle bir dedektiflik hikâyesinin içinde buluyoruz kendimizi. Birçok ters köşenin olduğu, aksiyon ve gerilimi iliklerinize kadar hissedeceğiniz bir kitap Tekrar Düşün. Özellikle polisiye severlerin beğenerek okuyacağını düşündüğüm bu kitabı kesinlikle öneririm.
2025 59. kitabı
Yine ters köşelerle dolu güzel bir kitaptı. İki olay birbirine saçma olmadan bağlanmış. Sonunda devamı var gibi duruyor.e
Charlie Donlea
inşallah şu an kitabı yaziyorsundur. Merakla bekliyoruz.