The Atlas # 3

Sıralamalar

atlas serisine veda ediyorum
2025 16. kitabı
Okunma: 20 Eylül 2025 00:00
atlas serisi benim için çok özel bir seri çünkü karakterler üzerinden giden bir seri olduğu için her karakterin yeri çok ayrı… kesinlikle serinin kitabı en iyi kitaptı ve ikinci kitap güzel olsa da stand alone olması böyle bir finaldense daha mutlu ederdi
The Atlas ComplexOlivie Blake · by Pan Macmillann · 202440 okunma
İnceleme
2024 32. kitabı
Okunma: 01 Ekim 2024 14:35
Serinin sonunu anlamadım.. O kadar karışık yazılmıştı ki, kim öldü kim kimle geri takım oldu, kim nereye gitti tam olarak anlamam için son kısmı iki defa okumam gerekti ki yine de tam olarak anlamış hissetmiyorum kendimi. Ve kitaptaki ilişkiler de çok karışıktı, altı-yedi kişi arasında kim şu an kime aşık takip etmeye çalışırken yoruldum.. İkinci kitapta bitmekiydi gibi bi his verdi bu kitap.
The Atlas ComplexOlivie Blake · by Pan Macmillann · 202440 okunma
2024 161. kitabı
Okunma: 30 Kasım 2024 15:27
Sakın almayın, okumayın bu seriyi. Hiçbir şey olmayacaksa neyin atraksiyonunu yaptın 1500 sayfa ya! Bu saçmalığa bir puan bile fazla... 600 sayfa boyunca bu kitap ne anlattı şimdi? Libby tehlikeli diyip durdular ama Libby malın tekiydi ne tehlikesi vardi acaba? Nico niye öldü? Hani yeni dünya acacaklardi? Parisa ve Reina neyin peşinde koşup durdu? Tristan ve Callum ne yaptı bu olay örgüsünde? Kafayı yicem ya.. Okuyucu bu kadar salak yerine koyulur yani! Ayrıca escnsel olmayan karakter kalmadı. Kusacağım artık.
Atlas KompleksiOlivie Blake · Martı Yayınları · 202440 okunma
Şans meselesi
2025 22. kitabı
Atlas Kompleksi okuması kesinle zor bir kitap, tüm seri öyle ama gerçekten bir kez sevdiğin zaman bırakamayacağın türden. Belirli bir olay örgüsü yok, ortada macera yok. O yüzden burada kitap neyden bahsediyor diye anlatamayacağım çünkü anlatılacak gibi değil, tek bir olay yok. Özel güçler var diye fantastik deniliyor ama klasik fantastik kitaplardan çok daha farklı. Gerçekten anlayarak sıkılmadan okuduğunuzda içinden pek çok mesaj alabilirsiniz. İkinci kitapta biraz soğudum ama bu kitapla beraber seriyi tekrar çok sevdim ,sanırım insanın duygusal haliyle de alakalı. Zor bir dönemden geçiyorsanız okumayın derim, kafa dağıtacak türden bir kitap asla değil. Çerezlik hiç değil. Ben şans verdim ve verdiğim için mutluyum. Özellikle Parisa' dan çok nefret etmiştim ama karakterin kişisel gelişimine şahit olunca çok beğendim. Bu seri hep yüreğimin bir köşesinde kalacak.
Atlas KompleksiOlivie Blake · Martı Yayınları · 202440 okunma

Olivie BlakeYazar · 6 kitap
Olivie Blake takma adıyla da bilinen Alexene Farol Follmuth, her zaman olmasa da çoğu fantastik, paranormal veya doğaüstü olayları içeren öykülerin aşığı ve yazarıdır. Çalışmaları çoğunlukla kolektif deneyim, insan olmanın (veya olmamanın) ne anlama geldiği ve hayatın ve aşkın sonsuz derecede ilginç karmaşıklıkları etrafında döner. Alexene, hukuk fakültesine giderken yazmaya başladı. Olivie olarak Witch Way Magazine'de öne çıkan kurgu yazarı olarak yayımlandı ve ayrıca kendi yayınladığı Alpha grafik serisi ve diğer çeşitli kitapların yazarı olarak yayımlandı. Alexene olarak ilk gençlik romanı My Mechanical Romance, Holiday House'tan 2022 yazında çıktı. Alexene Los Angeles'ta yaşıyor ve çalışıyor.