The Lamb

Lucy Rose
Yazar:
Lucy Rose
Tahmini Okuma Süresi:
9 sa. 31 dk.
Sayfa Sayısı:
336
Basım Tarihi:
Şubat 2025
Yayınevi:
Harper
Orijinal Adı:
The Lamb
ISBN:
9780063374607
Dil:
İngilizce
Format:
Ciltli
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

5/10
·256 syf.··
2026 31. kitabı
Goodreads 2025 en iyi korku roman adayı kitabıymış. Okurken Hanibalı yanı başımda hissettim. Tüyler ürpertici 2 3 kez bırakmak istedim ama mazlum umudum ahhh. Sonunda kurtulacak mi küçük, annesinden diye diye... Neyse spoiler vermeyim zaman kaybıydı benim için. Bugün kitabı iade etmeye gideceğim. Biraz kapağına biraz da arkasındaki yazılara aldanmış olabilirim. Ah bir de baldıran otuyla çay yapmalarına aldandım. Garibim Sokratesi bu çayla infaz etmişlerdi. Tüm felsefecilerin içinde sızıdır bu.
1K
KuzuLucy Rose · İthaki Yayınları · 202614 okunma
Puan vermedi·256 syf.··
Beğendi
·
2026 9. kitabı
·
19 günde okudu
·
Okunma: 06 Haziran 2026 07:19
Kitap o kadar hızlı başladı ki içindeki yamyamlık sınırında gezen paragraflar başta beni çok rahatsız etti ancak ilerleyen satırlarda sanırım biraz alıştım sonuçta küçük kızın nasıl bir sonu olacağını fazlasıyla merak ediyordum ayrıca kitabı 11 yaşındaki bir çocuğun ağzından dinlemek ve onun gözünden dünyayı algılama şeklini keşfetmek farklı bir deneyim yazarın dilini çok beğendim Bazı yerlerde çok basit ve tekrarları düştüğüne dair yorumlar okudum ancak bence gayet başarılı sonuçta çocuktan dinliyoruz bu hikayeyi kaybolmuşlar diye tabir edilen yolunu kaybetmiş insanların küçük bir kız ve annesine güven duyması çok normal neticede kitap bu şekilde sizi içine alıyor bölümler kısa kısa tutulmuş ve hızlıca ilerliyor anne ve Eden arasındaki ilişki nasıl bir sona erişecek merakla son 50 sayfaya geldim incelememi güncelleyeceğim
KuzuLucy Rose · İthaki Yayınları · 202614 okunma
10/10
·256 syf.··
2026 39. kitabı
Herkese merhabalar :) Eğer beni tiktokta da desteklemek isterseniz hesabım: @bookswithemir tw:yamyamlık KİTAP KORKUNÇ İYİYDİ GERÇEKTEN!! Yani bu kadar iğrenç korkunç bir konunun bu kadar iyi bir şekilde ve bu kadar güzel bir plow twist ile yazılabileceğini asla tahmin edemezdim. Bana kalırsa 2025 Goodreads Yılın En İyi Korku Romanı olmalıydı sadece aday olarak yetinmemeliydi... Yalnızca ben temelinde psikolojiye biraz daha dayanabileceğini düşünerek okudum fakat bu olduğu haliyle bile yeterince keyifli ve korkunçtu. Sadece bazı sahnelerde tekrara düşüyordu o yüzden belki neredeyse 260 sayfa değil de 200 sayfa da olsa olurdu ama bölümler çok kısa olduğu için o tekrar bile gözüme hiç batmadı çok iyiydi be!!
KuzuLucy Rose · İthaki Yayınları · 202614 okunma