The Only One Left

20 Haziran 2023
Dutton
İngilizce
Sıralamalar

Plot twist üstüne plot twist
2025 17. kitabı
Okunma: 30 Ağustos 2025 20:05
Kitabı 22 saatte bitirdim ki, 400 küsur sayfa olmasına rağmen elimden bırakamadım. Hikâye başta kulağa çok iyi geliyor, mekân da atmosfer de çok güzel yansıtılmış. İlk defa bir kitapta ortamı o kadar iyi hayal edebildim Ama ilk 200 sayfa bana biraz uzun geldi, çok heyecanlı değildi, baştan itibaren daha sürükleyici gerilim kitapları okumuştum. Orta kısımlardan sonra ise bir anda açıldı, sürekli plot twist üstüne plot twist geldi. Özellikle son bölümlerde “ne oldu şimdi gerçekten?” diye meraktan kopamıyorsun. Yazarın arada ana karakterin yazdığı manuskript sayfalarını eklemesi de bence çok iyi olmuş. Son büyük sürpriz ne kadar inandırıcı, orası tartışılır ama sonuçta bu bir kurgu, her şeyin mantıkla birebir oturması gerekmiyor. Benim için okumaya kesinlikle değerdi, hâlâ aklımda dönüp duruyor. Umarım en kısa zamanda Türkçeye çevrilir daha fazla kişi okuyabilri. Ben de Riley Sager’in diğer kitaplarına bakmak istiyorum.
The Only One LeftRiley Sager · Dutton · 202316 okunma
Wow...
2023 18. kitabı
Okunma: 01 Kasım 2023 10:02
Bunu tavsiye ettiklerini gordugumde ilk baslarda inanmamistim. Guzel bir sonbahar havasi olan kitap ariyorken karsima cikti. Deneyim derken birden bire kapildim. Bu sayfalarin icinde olan gizemi, karma karisik olaylari ve bu kadar guzel yazilmis olmasina inanamadim. Kitaptaki karakterimizin demis oldugu bu kitaba da hitap edebiliriz“ im not the girl or book you thought i was”
Duygu ve Düşünce
The Only One LeftRiley Sager · Dutton · 202316 okunma

Riley SagerYazar · 5 kitap
Riley Sager, yazarın eskiden gazeteci, editör ve grafik tasarımcı olarak çalışırken kullandığı mahlastır. Günümüzde tam zamanlı yazarlık yapan Sager’ın ilk gerilim romanı Kurtulan Kızlar, 25 dile çevrilmiş ve uluslararası bir çoksatan olmuştur. Anonymous Content ve Universal Pictures tarafından filme uyarlanmaktadır. Pennsilvanya doğumlu yazar, Princeton, New Jersey’de yaşamaktadır.