The Promised Neverland, Vol. 10

Kaiu Shirai
With Lucas’s help, Emma is able to finally uncover the mystery of William Minerva. While their helper may no longer be alive, Emma now knows how to escape the world of demons. However, first they will need to escape Goldy Pond in one piece. And to do that, they’ll have to take down some of the most powerful demons they’ve ever come across!
192 sayfa · İlk Yayın Tarihi: 4 Haziran 2019

Vadedilmiş Yokyer 10 Yorumum;
Puan vermedi
Yine heyecanlı son yine merakta kalmış ben ve elimde sonraki ciltlerin olmayışı ;( bizim çocukların mücadelesi ve dayanışması, birliği hayranım be! Yalnız biz ne zaman şu ihtiyarın ismini öğreneceğiz. Böyle düşman olup ardından dost olmaya başlayan karakterleri seviyorum, hem Lucas’ı da görse böyle dost sarılması olsa ne güzel olacak yaa! Yoksa düşündüm birbirlerini görmeden ölürlerse, lütfen olmasın. Üzülürüm cidden. Bu Leuvis ne kadar güçlüymüş, diğer ciltte hala yaşadığı gözüküyor. Öldüremedik gitti. Ray da şükür buldu bizi ama Adam noldu kayboldu birden? Her şey çok karmaşık hepsinin cevabını istiyorum. Norman yaşıyorrrr duyduk duymadık demeyin! Norman favorim yaa:) ne zaman aramıza katılacak acaba? İçimden ses diyorum bizim çocuklar bu gizli oyun alanından çıkabilecek, hatta yok edebilseler tamamen böyle oh mis çok güzel olur. Hadi bakalım! İleride çok daha fena şeyler bekliyormuş bizi öyle duyum aldım. Amannnnn zaten her şey fena! İşin kötü tarafı 13 cilde kadar çevrildi ve normalde toplam 20 cilt. Ben nasıl bekleyeceğim diğer ciltlerin çevrilmesini? Sabırsızım birine dönüştüğümden beri böyle bekleyemiyorum da. Neyse, yapılacak bir şey yok. O sırada -beklerken- başka manga serilerine başlarım hem (güzel fikir).
The Promised Neverland, Vol. 10
The Promised Neverland, Vol. 10Kaiu Shirai · VIZ Media · 2019194 okunma

Kaiu Shirai
Kaiu ShiraiYazar · 27 kitap
Kaiu Shirai (白井 カイウ, Shirai Kaiu), gerçek adı ve doğum tarihi bilinmeyen bir Japon manga sanatçısıdır ve "Kaiu Shirai" yazarın takma adıdır. En çok manga serisi "The Promised Neverland" ile tanınır. Kaiu Shirai genç yaşta Kabuki yapıyordu ve üniversiteden mezun olduktan sonra Shirai normal bir şirkette iş buldu, ancak daha sonra istifa etti. Profesyonel bir manga sanatçısı olmayı hedefleyerek editörlere ve dergilere el yazmaları göndermeye başladı.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.