Serinin 3. kitabı ve Türkiyede malesef yarım kalmış seriler kervanına eklenmiş durumda. #novella yayınevine duyurulur. Hunter dan sonra bu kitap çok yavan geldi bana, aşırı sevemedim. Kızımıza ayrıca sinir oldum. İlk iki kitaptan da tanıdığımız Logan ın asistanı Audrey ile Cade nin aşkını okuyacağız dermişim, ama demiyorum. Çünkü Audrey ile Reese nin tuhaf hallerini izleyeceğiz. Aslında Reese tuhaf değil kızımız saçmalama ustası. Audrey in gıcıkkk bencinnn pissss ikizi yine uyuşturucu yüzünden başını derde sokuyor. Va kurtarıcı saf salak kızımız Audrey ona güvenip yola çıkıyor. İkisi bir arada herkesden uzakta kardeşini uyuşturucudan kurtaracaklar. Cade nin dağ evine giderler. Güya kızımız Cade ye aşıktır ve oraya Cade de gelecek ve cade ile aşk yaşamaya başlayacaktır, plan bu yönde. Ama orada tesadüfen Reese de vardır ve Audrey ben Cade ye aşığım diye diye Reese ile her fırsatta işi pişirir. Olaylar olaylar ......Ama en sonunda Audrey kız kardeşine karşı aklını kullandı ama bakalım ilerleyen kitaplarda neler göreceğiz.
Reese karakteri serinin tamamı okununca daha da bir sevilesi komik, zeki, karısına ve çocuğuna düskün manyak bir karakter. Serinin en çapkın adamınin evrimini okumak zevkliydi.