Billionaire Boys Club Serisi 1

Orijinal Adı:
Stranded with a Billionaire

2024 109. kitabı
Okunma: 25 Temmuz 2024 06:44
Bir kitabı bitimine 40 sayfa kala yarım bırakmak istiyorsanız o kitap kötüdür. Logan’ın yüzeysel zenginliği patavatsız cümleleri kitabı okurken durduk yere sınıf kinimi yükseltti. Her zengin erkeğin yaşadığı benzer travmalara sahipti ama bence bu kimseye böyle bir dallama olma hakkını vermez. Bronte’ye saygı duyduğunu asla düşünmüyorum tek yaptığı kızı diğer sevgilileri ile kıyaslamaktı. Diğer kızları aşağılayıp Bronte’yi övüyor gibi görebilirsiniz ancak öyle kelimeler kullanıyor ki aslında Bronte’yi de aşağılıyor. Kitap boyunca Bronte’nin ne kadar gözü tok bir karakter olduğunu Logan’ın ona aldığı her şeye tepki vermesini okuyoruz. YETER BE KADIN!! ADAM ZENGİN ZENGİN!! İmkanı varken gitsin 1+1’de mi otursun? Bimilyoncudan küpe mi alsın? Yazarın kelime seçimlerini asla beğenmedim. 40 yaşlarında tonton bir kadının kedisi kucağında bilgisayarı masada kurabiye yiyip kıkırdayarak yazdığı kitaplara benziyor. Döpiyes degaje gerdan gibi kelimeleri en son ne zaman okudum hatırlamıyorum. İlk sayfaları hoşuma gitse de karakterlerin yüzeyselliği bir süre sonra katlanılmaz hale geldiği için çok sıkıldım. İyi günler
2017 36. kitabı
Okunma: 10 Haziran 2017 07:06
Her şeyi satın alabileceğini düşünen benmerkezci zengin adam ile hayat mücadelesi veren fakat biraz daha zeki ve kültürlü bir kadının hikayesi. Kısacası Klasik beyaz dizi kitap kurgusunun +18 versiyonu olan bir kitaptı.
2020 31. kitabı
Yazılmış olmak için yazılmış bir kitap okurken çok zorlandım sebebi ise aşırı basit olması okura bilgi katmayacağı gibi zaman da kaybettirir. Her iki sayfada seks unsurunun olması da kötü tabii...
2017 7. kitabı
Okunma: 02 Ağustos 2017 00:00
6 milyoner erkeğin yakın arkadaşlıklarını ve hayatlarını konu alan bir seriydi.Biraz iş, biraz dostluk, para ve aptallıklar vardı hikayede...Çoğunlukla aptallıklar ^^ Beklediğimden iyiydi kitap.En sevdiğim kısım Brontë'nin yaptığı felsefi alıntılardı sanırım.
2017 558. kitabı
Kitap genel olarak ;zengin erkek fakir kadın teması işlenmişti. Ben bu tür şeyleri sevdiğim için severek okudum. Bol bol aşk sex ve zengin playbol içerdiğini belirtmem gerekir. Şimdiden 2. Kitabı sabırsızlıkla bekliyorum çünkü o da güzel ve cirkin temalı Mayıs ayında çıktı. Kısaca kitap tavsiyem
MilyonerJessica Clare · Novella Yayıncılık · 2017540 okunma
Üç kat daha edeplisi yaz dizisi tadında
2024 40. kitabı
Okunma: 04 Ekim 2024 06:47
Evet kitap, başlıkta da belirttiğim gibi tam olarak eski yaz dizileri tadındaydı. Fakir ama bir o kadar da gururlu güzel genç kız ve ultra zengin, yakışıklı genç bir delikanlı ana karakterleri üzerine hikaye kurgulanmış. Bronte ve Logan'ın hikayesi; Bronte'nin bir radyo yayınından bedava tatil kazanması ve Logan'ın aynı dönemde Bronte'nin bedava tatil yaptığı tatil köyünü satın almış olarak orada bulunması ile başlıyor. Bu sırada çıkan kasırga nedeniyle bir günden fazla bir süre otelde mahsur kalmaları ile tanışıyorlar. Türü için fena bir kitap değil ama aşkı yansıtmak için bu kadar cinsel içerik kullanılmalı mıydı? Bilmiyorum. - Basımı eski denebilecek bir kitap ve bir serinin ilk kitabı.Yayınevi artık yayın hayatına devam etmediği için seri tamamlanmamış. Seri milyonerlerden oluşan 6 kişilik bir kardeşlik grubunun üyelerinden bahsediyor Güzel ve Milyoner ise serinin ikinci kitabı, diğer kitapların çevirisi ve basımı bulunmuyor.
Milyoner erkekler serisi 1
2023 2. kitabı
Merhaba, Milyoner erkek serisi 1. Kitap ile geldim bugün. Kitap genel olarak basitti ben ilk önce serinin 2. Kitabını okuduğum içindir belki tam bilemiyorum ama 2. Kitap daha hoş daha akıcı gibiydi. Bu kitap da güzeldi ama sanki biraz yavandı tahmin edilebilir geliyordu.Ama yine de sardı haftasonu tatilde akıcı güzel bi kitap arıyorsanız kesinlikle size uyar klişeler vardı ama pek rahatsız olmadım ama sanki hep ayni döngüdeydi tanış ayrıl barış gibi. İkinci kitapta olduğu gibi bu kitapta da baş erkek karakterimiz parası ile herşeyi satın alabileceğini düşünüyordu.Bu beni bu kitapta da çok rahatsız etti. Onun dışında Platon'dan alıntılar olması çok iyiydi.
Roman
2017 230. kitabı
Okunma: 19 Kasım 2017 23:15
Milyoner Billionaire Boys Club Serisi 1 Jessica Clare Him hım Sevdim sanırım Çok akıcı bir roman Aşk tutku O bir milyoner ve kendini parası için sevmeyen kimse ile karşılaşmamis Tabiki bir fırtına sonrası asansörde sıkışıp kaldığı o sevimli kızdan hariç Ama güvenmek ona göre kolay değil Kitap hızlı bir şekilde akıp gidiyor diğer arkadaşlarını acaip merak ediyorum şimdi hemen ikinci kitabı okumam lazım.
Milyoner
2022 12. kitabı
Okunma: 28 Nisan 2022 12:33
takip etmekten hoşlandığım biri sayesinde(zhk;)) kafa dağıtmalık romantik kitap arayışındayken pdf olarak milyoner’e başlama kararı aldım. evet konusu çok klişe ama okuması kolay çerezlik bir kitaptı. yetişkin/erotik bir kitap olduğu için 18+ demek durumundayım ona göre okuyunn. bazen klişe kitap karakterleri çok gıcığıma gidiyor ama bunda milyonerimiz o klasik züppe gıcık insanlardan değildi. logan iyi bir karakter diyebilirim. bronte’nin alıntıları kitaba özellik katması ve süslenmesi için konulmuş olsa da beni çok sıktı başlayacağım felsefene diye okudum o kısımları maalesef kısaca canınız sıkılıyorsa klişe bir şey arıyorsanız okunabilir arada böyle şeyler okumak iyi oluyor elxnrodngk
Fena degildi
2024 213. kitabı
Ne iyi ne kötü çerezlik bir kitaptı beğendim ama böyle waow olmadım kitapta sadece adada kaldıkları kısım beni çok mutlu etmisti ordaki ortam şehre gidince kayboldu ve loganin olayları inancsizligi brantenin yaşadığı korku ve alan değişimi sinir bozucu ayrılıklar vsvs kaba iki karakterdi sonraki.