Through the Woods

İngilizce
Ciltli

2025 80. kitabı
Okunma: 14 Kasım 2025 21:53
Ah, bayıldım! Tam bir sanat eseri. Hikâyeler oldukça ürkütücü, hem de hoş bir şekilde. Okurken tüyleriniz diken diken olur. Beklenmedik bir şekilde tüm hikâyelerin konusu modern, taze ve sürükleyici çıkıyor; bildiğim her şeyden farklı. Yani yazımı iyi ama çizimleri daha da güzel. Muhteşem ama görmeden kesinlikle hissedemiyorsunuz. Kesinlikle.
Through the WoodsEmily Carroll · Margaret K. McElderry Books · 201437 okunma
| Ormanın içinden | inceleme
2025 157. kitabı
Okunma: 31 Temmuz 2025 13:47
𝘽𝙪 𝙠𝙞𝙩𝙖𝙥𝙩𝙖𝙠𝙞 𝙗𝙚𝙨̧ 𝙜𝙞𝙯𝙚𝙢𝙡𝙞 𝙫𝙚 𝙩𝙪̈𝙮𝙡𝙚𝙧 𝙪̈𝙧𝙥𝙚𝙧𝙩𝙞𝙘𝙞 𝙝𝙞𝙠𝙖𝙮𝙚 𝙩𝙚𝙠𝙞𝙣𝙨𝙞𝙯 𝙗𝙞𝙧 𝙘𝙚𝙝𝙚𝙣𝙣𝙚𝙢𝙞𝙣 𝙞𝙘̧𝙞𝙣𝙚 (𝙫𝙚𝙮𝙖 𝙤𝙧𝙖𝙙𝙖𝙣 𝙙ı𝙨̧𝙖𝙧ı𝙮𝙖?) 𝙮𝙖𝙥ı𝙡𝙖𝙣 𝙮𝙤𝙡𝙘𝙪𝙡𝙪𝙠𝙡𝙖𝙧ı 𝙖𝙣𝙡𝙖𝙩ı𝙮𝙤𝙧. 𝙂𝙚𝙡𝙞𝙣, 𝙤𝙧𝙢𝙖𝙣𝙙𝙖 𝙗𝙞𝙧 𝙮𝙪̈𝙧𝙪̈𝙮𝙪̈𝙨̧𝙚 𝙘̧ı𝙠ı𝙣 𝙫𝙚 𝙤𝙧𝙖𝙙𝙖 𝙨𝙞𝙯𝙞 𝙣𝙚𝙮𝙞𝙣 𝙗𝙚𝙠𝙡𝙚𝙙𝙞𝙜̆𝙞𝙣𝙞 𝙜𝙤̈𝙧𝙪̈𝙣. 𝘖. 𝘖𝘙𝘔𝘈𝘕𝘐𝘕 İ𝘊̧İ𝘕𝘋𝘌𝘕 𝘎𝘌𝘓𝘋İ 𝘌𝘯 𝘵𝘶𝘩𝘢𝘧 𝘴̧𝘦𝘺𝘭𝘦𝘳 𝘰𝘳𝘢𝘥𝘢𝘯 𝘨𝘦𝘭𝘪𝘳. 𝘉𝘶𝘭𝘶𝘯𝘥𝘶𝘨̆𝘶𝘮 𝘺𝘦𝘳 𝘤̧𝘰𝘬 𝘴𝘰𝘨̆𝘶𝘬 𝘷𝘦 𝘤̧𝘰𝘬 ı𝘴𝘴ı𝘻 𝘢𝘮𝘢 𝘣𝘶 𝘺𝘢𝘭𝘯ı𝘻𝘭ı𝘬𝘵𝘢 𝘣𝘦𝘯 𝘰𝘭𝘥𝘶𝘨̆𝘶𝘮 𝘨𝘪𝘣𝘪 𝘬𝘢𝘭𝘢𝘤𝘢𝘨̆ı𝘮, 𝘴𝘦𝘷𝘨𝘪𝘴𝘪𝘻 𝘰̈𝘤𝘶̈ 𝘢𝘭ı𝘯𝘮𝘢𝘮ı𝘴̧ 𝘷𝘦 𝘶𝘯𝘶𝘵𝘶𝘭𝘮𝘶𝘴̧. Selamlarr. Temmuz ayının son kitabı (galiba). Eğer okumaya devam etmezsem, çok güzel bir kitap ile ayı bitirmiş olurum. Bu kitap 5 korku dolu hikayeden oluşuyor. Sizleri bilmiyorum ama ben hiç bu kadar korkunç çizimleri olan çizgi roman okumadım. Hem çizimleri korkunçtu hemde hikayeleri. Aslında evde olmadığım için kitabı gece eve geldiğimde okumak istiyordum. İyiki gece okumamışım :D zaten çizgi roman olduğu için bir elime aldım kitap bitti. Ama bittiğinde 1,2 dakika duvara bakmadım değil. Daha önce dediğim gibi hiç korku romanı veya hikayesi okumadım. Gizem gerilim okudum ama onlar bunun yanından bile geçemez. Yazarımızın acil psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum hshshshs. 5 hikayenin hepsini sevdim ama en sevdiğim "yuvalama yeri" oldu. Bu hikayenin konusundan bahs edeyim biraz. Kızımız Bella üniversite okuyor. Ailesi yok, bir tek erkek kardeşi var. Üniversite bitince (galiba yaz tatiline çıkıyordu, tam emin değilim) kardeşi onu nişanlısı ile yaşadığı bağ evine götürüyor. Bizim kızımız zaten biraz içine kapanık biri olduğu için hep odasına kapanıyor. Sonra ise evde garip sesler falan duymaya başlıyor. Gece bahçede gezen adamlar falan. Bir gün ormanda gezerken bir deliğe düşüyor birde ne görsün burada kardeşinin nişanlısı (halay çekme emojisi :D) Arkasını anlatmayayım spoi olucak, siz kendiniz okuyup görürsünüz. Yani okuyun! (Asla tehdit
Through the WoodsEmily Carroll · Margaret K. McElderry Books · 201437 okunma