Krayev Bratva #2

Independently Published
İngilizce
Sıralamalar

2025 104. kitabı
İkinci kitap tabii ki bir ayrılık süreciyle başladı :⁠-⁠P Yazarımızın olmazsa olmazı bu durum. Kadın aşık olur erkek karakter taş kafalıdır ve kadını kendisinden uzaklaştırmayı başarır hem de hamile şekilde. İkinci kitapta Vesper annesinin hastalığını öğreniyor ve bir kez daha yıkıma uğruyor. İkinci kitapta daha çok aile olmaya çalışan Vesper,Luka,Kovan okuyoruz. Kadın karakterini çok sevdiğimi söylememe gerek yok herhalde. Bu yazar çoğu kadın karakterini çok güzel yazıyor.Bana göre güçlü kadın okudum. Sadece yazar ne olur tek kitap yaz vallahi hepsini okuyacağım
Toxic SalvationNaomi West · Independently Published · 20257 okunma
2025 156. kitabı
Okunma: 08 Ekim 2025 00:00
Herkese selamlar Severek okuduğum iki kitaplık #krayevbratva serisinin son kitabi #toxicsalvation yorumu ile geldim. Ay cok alışmıştım ben bu ikiliye. Aşırı guzellerdi, cok sevdim. Uzun zamandır beni içine bu kadar çeken seri-kitap okumamıştım. Valla nasil iyi geldiler anlatamam. Dayanamayıp ust üste okumuş oldum. Normalde pek yapamam bunu. Demek ki nasil sevdiysem elimden bırakamadım, düşünün artık Önceki kitabin sonunda Kovan, Vesper ve Luca'yi koruyabilmek icin kotu adam rolüne girip onu kendilerinden uzaklastirmisti. Uyuz herif resmen kizi kovdu Vesper da oyle kötü bir donemdeydi ki üzerine hamile olduğunu öğrendi ve kitap bitti. Bu kitapta genel olarak Vesper'in gel-git tavırları beni biraz yordu. Tam olarak ne istediğini bilmez halleri ama sonra yeniden bu hayati istiyorum yaklaşımına azıcık göz devirdim İlk kitaptaki asosyal ozguvensiz kadin bu kitapta daha bir kendine güvenen haldeydi bu kısımları cok sevdim. Özellikle de işine bu kadar aşık idealist yani harikaydi. Elbette yine cok güldüm atismalarina. Osip ve Pavel'inde şapşal halleri Kovan'i sürekli kizdirmalari cok komikti. Genel olarak kitap romantik komedi tadında ilerledi zaten. Yetişkin içerikte yine oldukça azdı ve gerçekten bu haliyle de cok guzeldi. Luca'nin masum hüzünlü hallerine içim gitti. Hele ki Vesper'in bebegi olacağını öğrendikten sonraki hallerini okudukca alıp sarmalamak içime katmak istedim, kiyamam ona Vesper'in doğum yaptığı, gizli hafiye kılığına girdiği, Osip'le uğraştığı kısımlar en favorim olan sahneler oldu. Ay doyamadım valla bu seriye. Keşke cevrilse de kitaplari alıp dönüp dönüp okusam Ne yapın edin bu seriyi okuyun, şiddetli tavsiyemdir Dipnot: Yazarin tum kitaplarini okuyacagim Devamında aradan 1 ay geçmiş Vesper hem aşkından, hem oğlu gibi sevdiği çocuktan uzak
Toxic SalvationNaomi West · Independently Published · 20257 okunma

Naomi WestYazar · 0 kitap
I write dark, contemporary bad boy romance. My heroes have filthy mouths, hot bodies, and the perfect blend of light and dark. Get a free short story when you join my mailing list!