Turnike

Şubat 2021
Kırmızı Kedi Yayınevi

Puan vermedi·256 syf.·
2024 46. kitabı
Okudum ve bu adamın (A.O.)yaşamaması gerektiğini düşünüyorum, 8 yaşındaki iranlı bir çocuğa yaptığı taciz kanımı dondurdu.Turnike sistemi dedikleri 18 yaşın altındaki 14 ve 15 yaş aralığında kızlara yaptığı tecavüz, istismar artık her ne deniyorsa hapishanede diğer mahkumların aynısını bu adama yaşatması dileğiyle... Şehit ailelerinden kız ve şehit annelerine ettiği ağza alınmayacak küfürler ve hakaretler,askere gidenlere "ölecek enayi "gibi hakaretler,casusluk ve her türlü hainlik ve hıyanet...İki yüzlülük, okudukça içinizdeki insanı teller titreşip sizde benim gibi düşünecek duruma gelirsiniz.O yüzden öyle düşündüğüm için beni yargılamayın Mideniz kaldıramayacak ise okumayın zaten
2022 41. kitabı
Okunma: 01 Aralık 2022 00:00
Kitaplığı karıştırırken elime geçti bu kitap. Yabancı geldi bana. Birinden mi aldım, biri mi verdi acaba diye içini karıştırdım ama kitap yepisyeni. Belli hiç okunmamış. Sonra içinde Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarlarından Mine G. Kırıkkanat'ın gazete kupürünü buldum. Mine Hanım bahsetmiş bu kitaptan, içinden fiş de çıktı. Haftasına almışım kitabı ama okumak bu zamana kaldı. Adnan Oktar hocanın kendisi, cemaati, yaptıkları, ilişkileri, bilindik kişilerin bu cemaate yakınlığı, siyasiler, savcılarla olan bağlantılar, kedicikler (=yarı çıplak, çok güzel kızlar, bazılarının yaşları da epeyce küçük kızlar), süreçteki ilerleyiş çok acayip olaylar, hem de çok. Öyle böyle değil. Dudak uçuklatan cinsten. Fetö ile bağlantı, ABD ve İsrail ilişkileri. güçlü kimse hemen o cenahın yanında, doğrultusunda olma kurnazlığı, bilgi sızdırma ve almada güçlü istihbarat ağı ve turnike sistemi. Kızlara yapılan baskı, zulüm, işkence... İnanılır gibi değil. Kızlar kandırılıyor, sevgilisi zannettiği kişi eliyle başka erkelerle ilişkiye yönlendiriliyor. teferruatı anlatmayayım da okursunuz. Mutlaka okunmalı. Kızların uysallaştırılması, kibirlerinin kırılması gerektiği böylece İslama hazırlanması (aslında kendine Adnan hocaya yani) gerektiğini, dinen caiz olduğun söyleyip erkeklerin de buna inanması yani dinen böyle bir tutumun kabul edilebileceğine inanmaları garip değil mi? Asıl benim akıl erdiremediğim tarafı bu. Bu nasıl bir aymazlık, nasıl bir cahillik, nasıl bir insan görüşüdür ki buna eyvallah der. Ben buna inanmıyorum. İşlerine geldiği, bundan çıkar sağladıkları için yaptıklarını düşünüyorum. Din bunu emrediyor deyip de böyle (her türlü çıkar ilişkileri, yalan, dolandırıcılık, kul hakkı yeme, kumpas) uygulamalara din uğruna kabul edip uygulayanlar… Yahu bu nedir kardeşim bu işin aslı
İnsan ve Toplum
2021 29. kitabı
Okunma: 06 Mayıs 2021 22:29
Oktar örgütünün doğuşu, gelişmesi, büyümesi anlatılıyor. İnsanları ağlarına nasıl düşürdükleri, taciz ve istismarları, maddi kaynakları, örgüt içinden ya da dışından örgüte destek veren gazeteciler, polisler, savcılar, hakimler, siyasiler... belgelerle ortaya dökülmüş. Başka örgütlerle olan ilişkileri, diğer örgütlerin destekleri... rezaletler say say bitmez. Mutlaka okuyun derim. Yazarın da dediği gibi bu kitap bir Adnan Oktar otopsisi.
2024 3. kitabı
Okunma: 28 Ocak 2024 12:01
Bu kitapta kimler var kimler. Ünlülerden siyasilere pisliğe bulaşmış ve sonra da herzaman ki gibi deri değiştirmiş ne insanlar var. Fetö de örneğini gördüklerimizin bir benzeri burada da var. Oktar hocasına taparken p....k diye hakarete dönenler; iktidarı muhalefeti hepsinin aynı şeyin laciverti olduğunu görüyoruz. Çıplaklığı sapkınlığı din kisvesi altında empoze etmeye çalışan, tehdit ve şantajla insanların hem malına hem namusuna çöken bu zihniyetleri kimler nasıl desteklemiş yüreğiniz dayanırsa buyrun okuyun.
1000k