Wings Serisi 4

Destined

TANRI PERİLERİ KÖTÜLÜKLERDEN  VE SİHİRLİ ANNEMDEKİ AVNİ'DEN KORUSUN :D
2020 28. kitabı
Okunma: 26 Mayıs 2020 16:04
《Güçlülerin savaşında olan zayıflara olur. En güçlü yandaş en zayıf düşmandan daha tehlikelidir bazen. Çünkü sizle işi bittiğinde kendi çıkarları için ilk gözden çıkaracağı kişi siz olursunuz. Tıpkı Kraliçe Marion'un yaptığı gibi. Bu konuya istinaden bizde çok güzel bir laf vardır: "Filler tepişirken olan çimenlere olur."》 Fantastik kitaplar size bir çok duyguyu aynı anda ve beraberinde yaşatabilecek türde kitaplardır. Edebi niteliği yok diye genellikle geri plana atılsa da içinden çok güzel anektodlar çıkaracağınız dersler bulunur. Hayal gücünüzü geliştirir. O yüzden kesinlikle geri plana atılacak kitap türlerinden asla olamaz.   Sürekli klasik -edebi metinler belli yerden sonra sıkıyor ve beni farklı bir tür arayışına sokuyor. Ben de tam o sırada böyle kitaplarla nötralize etmiş oluyorum ruh halimi. Hem insan ders çıkarmak isterse her türlü romandan iyi yönleri bulup seçip çıkarabilir öyle değil mi? Bazen bir Sherlock Romanından neler öğrenmiyoruz ki? Ya da ben daha henüz okumadım ama okuyan arkadaşlardan methini duyduğum Harry Potter serisi. Ya da bir Game of Thrones serisi. Okuyanlar bilir anlatır. Bu tarz kitaplar bizi birazcık olsun iş koşuşturmasından hayat telaşından alır hayali bir ütopya ya da distpoyaya götürerek bizi farklı alemlerle tanıştırır. Bize farklı kapılar açar bazen hiç olmayacak bir şey için ümitlendirir kitaptaki hayali karakterler için oturur ağlarız. Bu da tam öyle bir kitap işte. Kitabı okurken bütün duyguları yeterince derin bir şekilde hissettirdi. Çok güzel dersler çıkarmamı sağladı. Karakterlerin biyolojik özelliklerini zihnimde tahayyül ederken ve her bir olay akışında, savaş sahnesinde sanki oradaymışım hissini duydum. Epik fantastik dediğimiz bir türe de giriyor bu sebepten. Ve ayrıca kötülüklerin kol gezdiği zorba bir düzen
2022 105. kitabı
Bir kahve eşliğinde okunabilen, kafa dağıtabilen ve bazı farklılıkları ile gülümseten güzel bir seri... Ama sonunu okuduğum zaman bana eksik geldi, tatmin etmedi ve devamını beklemekten de kendimi alamadım o yüzden kendi sonumu ekledim bende :)
2025 73. kitabı
Okunma: 26 Temmuz 2025 18:02
Sonunda bu seriyi bitirdiğim için gerçekten çok mutluyum. Öncelikle okurken keyif aldığımı söylemek istiyorum. Genel olarak seri akıcıydı ve güzel ilerledi. Fantastik dünyaların vazgeçilmezleri olan perilere farklı bir bakış açısıyla yaklaşmış olsa da arada ufak tefek klişe bölümler de yok değildi. Ancak bunlar göze çok çarpmıyordu. Genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim..

Aprilynne PikeYazar · 4 kitap
Aprilynne Pike eleştirmenlerce alkışlanan, uluslararası ve # 1 New York Times'ın Wings serisinin en çok satan yazarıdır. Hiperaktif bir hayal gücüne sahip bir çocuk olduğundan beri hikayeler çeviriyor. Yirmi yaşında Idaho'daki Lewiston, Lewis-Clark Eyalet Koleji'nden Yaratıcı Yazarlık lisansını aldı. O zamandan beri bir garson, restoran müdürü, çorap yığını okuyucu, editör, doğum eğitimcisi ve bir doula gibi çalıştı. Yazılmadığı zamanlarda, Aprilynne genellikle koşu halinde bulunabilir; Şarkı, oyunculuk ve (tabii!) Sihir ve öpüşme ile ilgili kitap okumanın tadını çıkarıyor. Aprilynne Arizona'da kocası ve dört çocuğu ile birlikte yaşıyor; O güneşin tadını çıkarıyor.