Junji İto Başyapıt Seçkisi

Itō Junji Jisen Kessaku-shū
Ciltli

2025 42. kitabı
Okunma: 19 Aralık 2025 16:22
Ito'yu cidden çok seviyorum. Düşünce biçimimizi çok benzer gördüğüm için de kendime bir ayrı yakın hissediyorum onu. Genel olarak hikayeleri bir ana temel unsur çevresinde dönerek gerçekleşiyor.
2024 3. kitabı
Okunma: 08 Mayıs 2024 23:56
Junji Ito'nun kısa hikayelerinin bulunduğu bir derleme kitap. Uçan balonlar, korkunç model, yağlı insanlar... Garip ve tiksinç, aynı zamanda korkunç. Junji Ito, hayal gücünü konuşturmuş. Her hikayenin sonunda o hikayeyi nasıl kurguladığını anlatmış, çizdiği taslakları paylaşmış. Korku unsurlarını seviyorsanız kesinlikle öneririm.
junji ito - ürperti
·348 syf.·
2025 5. kitabı
keyif aldım. zaten internetten de okumuştum fakat oda arkadaşım okumam için verince tekrar okudum. junji ito'yu seviyorum. hikâyeleri beni korkutmuyor fakat nadiren tiksindiğim anlar oluyor. şu, yağlı bölümde çok öğürdüm! yağdan nefret ederim!
JUNJİ İTO Ürperti :S
2025 4. kitabı
Hayranı olduğum Junji İto mangalarından Ürperti Öncelikle manga adının hakkını veriyor :) içerisi genelde birbirinden bağımsız ve kısa hikayeleri olan bölümlerden oluşuyor. Her hikayeyi de çok
2025 3. kitabı
Okunma: 16 Ekim 2025 21:06
Çizimlerin her bir detayına hayran oldum, evet. Fakat hikayeleri hangi sebeple, neden yazdığını, nasıl bir hayal gücünü temel aldığını okuyunca daha büyük hayran oldum.
2025 1. kitabı
Okunma: 01 Şubat 2025 00:00
Mangalar favori kitaplarım değil ancak Junji Ito tam bir istisna benim için. Korku ile tuhaflığı bir araya getiren bir başka eseri. Ürperti 9 tane bağımsız hikayeden oluşmakta ( gerçi 2 tanesi çok olmasa da birbirine bağlı) hikaye oldukları için çok kısa sürede bitiyor daha yoğun bir anlatım olabilirdi. Hikayelerden en çok “yağlı” beni rahatsız etti, hatta bir noktada kitabı kenara koyma ihtiyacı hissettim. Gerçekten Junji Ito’nun normal olmadığını düşünüyorum ama eserlerinden de geri durmuyorum :D ben beğendim tek eleştirim bir iki hikaye fazla kısa olmuş. Tuhaflık sevenlere öneririm.
·348 syf.·
2025 419. kitabı
Junji Ito'nun bu seçkisinde totalde 9 öykü ve bu dokuz öyküden 8'ine dair kisa notlar ve eskizleri var. Ürperti,Atalar ve Yağlı benim fobilerime dair olduğu için feci hissettirdi. Iste Ito sama'nın olayıda bu işte.
2025 Okuma Raporları
2025 7. kitabı
Okunma: 23 Ocak 2025 16:45
“Peki ya… Sonsuza dek süren bir rüya görürsem ne yapacağım? Sonsuza dek bitmeyen rüyanın sabahında… Ben nasıl bir şeye dönüşeceğim acaba?” Junji İto başyapıt serisinden ilk okuduğum kitap oldu kitapta yazarın kısa öyküleri yer almakta tek kelimeyle muazzam bu yazarın zihninin derinliklerini gerçekten çok merak ediyorum yazdığı her şeyi severek ve beğenerek okuyorum bana göre korku mangalarının en büyük yazarıdır kendisi zaten aynı zamanda beni manga okumaya alıştıran kişidir favorim ürperti ve asılı balon oldu…

Junji İtoYazar · 34 kitap
Junji Ito (31 Temmuz 1963 doğumlu), Japon korku manga sanatçısı. En dikkat çekici eserlerinden bazıları, ölümsüz hayranlarını kızgınlıklarına sürükleyen ölümsüz bir kızın hikayesini anlatan bir dizi Tomie, spiral takıntılı bir kasaba hakkındaki üç ciltli serisi olan Uzumaki ve balıkların kontrol edildiği iki ciltlik bir hikaye olan Gyo'yu ve Manga Koleksiyonunu içermektedir.