2014
Mürekkep Basım Yayın

Engin'in terleri
2022 29. kitabı
Cihan Kılıç'ın kendisini gördüğümden dolayı (aşşırı tatlış bir insan) Engin ve Cihan abi aynı kişiymiş gibi okudum kitabı .d Kitap serüvenin ve kişilerin yeni yeni oturmasıyla beraber açılıyor. Çok tatlı, arada okuyup modunuzu yükseltebileceğiniz bir kitap. Engini çok seveceksinizzz. Umarım Engin eniştemizzin müstakbel eşi de daha çok olaylara girer bir sonraki kitapta, çünkü gayet komik bir karakter. Bu seriyi direkt kitap olarak almayıp Uykusuz'dan da okuyabilirsiniz çünkü çok büyük bir konu bütünlüğü yok. 2 sayfalık maceralar üzerine. Zaten hala daha süren bir seri, gayeeet hoj. **bu arada, kitap şuanda çok fahiş fiyatlara satılıyor sahaflarda. Almamanız normaldir. Ama beklemedee kalın çünküü eski kitaplarla beraber 'Ve Sinem 3' de yoldaa Benden duymuş olayın :D
1000k
2024 7. kitabı
Sinem gerçekten çok uyuz bir karakter ruhsuz , cansız, neşesiz onu görmek insanın sinirlerine hiç iyi gelmiyor öte yandan Engin’in ona olan çocuksu tutkusu onu önemli bir yere koyuyor kitaptaki her karakterin kendine has ikonik bir özelliği var mesela Alper de çok çabuk gaza gelebilen kaslı , zengin ve aklı evvel birisi ama Engin’e çok saygısı var. Ebru, Engin’in kendi kardeşine olan düşkünlüğünden tamamen bihaber ve Engin’in Sinem’e karşı takındığı destekleyici ve güven verici tavrı iç yüzünü bildiğimizden çok komik duruyor. Öte yandan Engin’in sempatik ve yıkık kardeşi Utku abisi gibi Sinem’e düşkün ve açıkça çaba göstermekte ama Alperle yarışması mümkün bile değil ve Alper buna gıcık olur sinem de pek haz etmez çünkü Utku bir kadının beğeneceği bir tip değil ama yine de hep onu desteklerim
2024 12. kitabı
Sinem’den Kral’a, Utku’dan Özcan’a, Engin’den Ebru’ya kadar her karakter bu kadar mı iyi düşünülür? Cihan Kılıç gerçekten sahteliğin, poz kesmenin, gibi olmanın yani günümüzün çok güzel bir kesitini gösteriyor bizlere. Yine keyifle okudum.
Sinem
2024 2. kitabı
Öncelikle Cihan Kılıç'ın kalemine ve emeğine sağlık. Gerçekten çok güzel ve çok komik bir çizgi romandı. Yer yer Engin'in (çok özür dileyerek söylüyorum) piçlikleri beni sinir etse de genel olarak çok eğlendim. Harikaydı.
Mizah
Ve Sinem - Cilt 1Cihan Kılıç · İthaki Yayınları · 202267 okunma

Cihan KılıçYazar · 6 kitap
Fermuar dergisinde başladığı çizerlik hayatına Uykusuz dergisinde devam etmektedir. Naber dergisinde ve kendi dergisi Para Tuzağı'nda da çizimleri yayınlanmıştır.