Yeni Dişil

Nil Keskin
2022
Destek Yayınları

Kadın hayatın dengesidir. Peki sen hikayeni yeniden yazmaya hazır mısın?
2023 91. kitabı
Okunma: 26 Temmuz 2023 10:53
Her kadının mutlaka okuması gereken kitaplardan bir tanesi. Sevgili kadın sen kendini tanımadan çevrendekileri tanıyabilir misin? Çevreni tanımazsan dünyayı anlayabilir misin? Kendini tanı, kendinin farkında ol senin saçının bir teline bile paha biçilemezken kimler için üzülüyorsun, kimler için gözyaşı döküyorsun düşün. Bu dünyada senden bir tane daha yok! Değerini bil! Sen bu hayatta bir denge ve evrenin en büyük mucizesisin! Sen ki hayata can veren varlıksın unutma! Kitapta 6 farklı kadının hikayelerine ve onların dönüşümlerini tanık oluyoruz. Yazarımız değişim sürecini uygulamalarla detaylı bir şekilde kaleme almış. Kadının yaşam yolculuğunda; yeniden doğuşunu, ruhunu, aşk ve güzelliğini, annelik özelliğini, özgürlüğünü, cesaretini, vb. Bir çok konuda yazarımız kadının sonsuz yolculuğunda bizlere değerli bilgiler veriyor. Ve kadın sen bakışınla, duruşunla, yürüyüşünle, cesaretinle, her bir noktanla, seni sen yapan özelliklerinle var olmayı öğrenmelisin! Okuyan, öğrenen, düşünen, yaratan, zamanını ve enerjini aydınlığa, iyiliğe veren olmayı seçme zamanı! Keyifli okumalar...
2025 51. kitabı
Okunma: 30 Ağustos 2025 19:00
İnceleme yaparak övenlerin gerçekten ne anladığını ve ne fayda aldığını asla anlamadığım, bana hiçbir şey katmayan, haydi uygulamama gidip bana para kazandırmaya devam edinden başka hiçbir şey içermeyen bir kitaptı. Aylarca elimde süründü, kitap yarım bırakmayı sevmediğim için sona doğru atlaya atlaya, göz gezdire gezdire okuma mücadelesi verdiğim bir kitap oldu. Asla önermiyorum. Paranızı da zamanınızı da boşa harcamayın.
İnsana ve Hayata Dair
2024 3. kitabı
Seni içindeki tanrıçaya götürme hedefini uyandıran, devamında bir yol haritasıyla yolculuğa davet eden bir kitap. Potansiyeline, özüne yönelmenin ve kadın bedenindeki tüm fiziksel döngülerinle nasıl sağlıklı ve mutlu şekilde var olacağının sırlarına odaklanmana yönlendiriyor. Hedefi iz bırakan iç güzelliğe kavuşmak.
Yeni DişilNil Keskin · Destek Yayınları · 202231 okunma
Reklam için kitap yazmak..
Puan vermedi·328 syf.·
2023 19. kitabı
Kendi uygulamanızı bu şekilde pazarlamak ilginç gerçekten, sürekli lafı dolandırıyor ve tüm çözümler için Goddes'a(yazarın tasarladığı mobil uygulama) yönlendiriyorsunuz. Kitabı almak isteyenlere tavsiyem; bu kitaba zaman ve para harcamak yerine direkt Goddes'ı indirip çalışmak en mantıklısı..(şuan üyelik ücreti 50₺/ay)
İnceleme