Mesele Cenneti Kurtarmak Olunca. Bazı Riskler Alınmaya Değer...

Yükselen Ateş

Sandra Brown
Mayıs 2008
İlyada Yayınevi
Orijinal Adı:
Temperatures Rising
9786055872038
Sıralamalar

Çerezlik okunabilir eski bir roman
2021 6. kitabı
Kitap bir adada geçiyor ve ada yaşantısı çok güzel anlatılmış. Karakterler derin işlenilmeye çalışılmış ama bu bana pek sirayet etmedi bazı noktalarda çok yavan kaldı yani. Ayrıca birbirlerine çok geç açıldılar. Okurken böyle 'hah tamam işte oldu' dediğim yerlerde aniden kesiliveriyor sahne. Bu beni biraz sinir etti. Ve biraz ağır ilerliyor gibiydi. Yani erkek baş karakteri bir olaya ikna etmek için 247lik sayfa kitabın 100. sayfasına kadar gelmeniz lazım,anca o zaman ikna oluyor beyfendi. Kadının vücudu üzerinden çok betimlemeler yapılmıştı,bazı yerlerde rahatsız etti beni. Kadını ilahlaştırıyor gibiydi yani. Yine de akıcıydı ama sonu çok hızlı bitiverdi. Yani bir önceki sayfada Amerika'da bir sonraki sayfada adada,öyle bir hız Bazı yerlerde yazım hatası da vardı. Ama yine de çerezlik okumak isterseniz güzel kitap.
Aşk
2018 322. kitabı
Okunma: 29 Eylül 2018 03:13
Sandra Brown'ın kaleminden sıradan bir aşk romanı.Fakat sıkmadan çabuk bitirilebilen bir roman.Roman bir balo gecesinde hoş bir bayanın peşinden dışarı çıkan ama o bayan tarafından kaçırılmasıyla başlar.
2019 33. kitabı
Okunma: 19 Ağustos 2019 01:41
Kitaplarımı aldığım siteden hediye olarak göndermişler.Sanırım kendi isteğimle alıp okuyacağım bir kitap olmazdı.Sonu tahmin edilebilir bir kitap.Çok da bir olayı yok.Sıkıcı değil ama çok basitti bana göre.Yazım hatalarının da puanı düşürmemde etkisi olduğunu eklemek istiyorum.Çok rahatsız ediciydi.

Sandra BrownYazar · 80 kitap
Sandra Brown Waco Teksasda doğdu ve Fort Worthda büyüdü. O Texas Chırıstıan University`i ingilisce tamamlamışdır ama kocası ile Michael Brown`la evlenmek için üniversiteyi yarım bırakır.Kocası eski televizyon habercisi ve ödüllü belgeselciydi.Evlendikten sonra Sandra kocası için çalıştı. Hava durumu sunuculuğu ve mühabir oldu. Kocasının verdiği cesaretden sonra 1981 ci yılda yazarlık kariyerine başladı. O zamandan beri 70 roman yayımladı. Bunun 50`si New York Times bestseller olmuştur.