1

10 Kasım

5 üye
Takip
Ölmedin ki yasını tutalım bizimkisi yokluğuna hasret... Sevgi, saygı ve özlemle... 🖤
10 Kasım
Büyük ölülere matem gerekmez fikirlerine bağlılık gerekir
“Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir. “
10 Kasım
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
SONSUZA DEK...
Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.🇹🇷 Mustafa Kemal Atatürk Atamızı özlem, minnet, rahmet, dua, saygı ve hiç bitmeyecek bir sevgi ile anıyoruz.❤️
10 Kasım
Saygı Ve Özlemle
1881 - ♾️🩵 42 Sıra dağlar ardında, sıralanmış umutlarımız, Umuda bel bağlayan şafak çocuklarıyız. Doğudan gelen güneşin ilk ışıkları, Batıya paralel uzanan sancıların, son batışlarıyız. Ellerimizde umuttan uçurtmalar, Biz, o gökyüzüne rüzgâr dağıtan son çocuklardanız. Ahmet Taş Nabzım
10 Kasım
İçimdeki kız çocuğu seni sevmekten asla vazgeçmeyecek
#saygı #sevgi #özlem #minnet 🙏🏼🙏🏼🇹🇷🇹🇷 Son günüme kadar Kalp durana kadar Aşk mezara kadar
10 Kasım
[[ "Bunun nedeni, Türk aydını, gene sensin. Bu viran ülke ve bu yoksul insan kitlesi için ne yaptın? Yıllarca, yüzyıllarca onun kanını emdikten ve onu posa halinde katı toprak üstüne attıktan sonra, şimdi de gelip ondan tiksinmek hakkını kendinde buluyorsun." Aydın, hayal kırıklığının da sorumlusu oluyor. Buna da şaşmamak gerek. Bir sorumlu gerek. Sınıfsız bir toplum ideolojisi ve sınıflar üstü devlet görüşü yayılırken, Türkiye köyünün perişan halinin ve köylünün geriliğinin sorumlusu mülkiyet sahipleri olacak değil ya. Tabii mazoşist aydınlar olacak. Aydın, mülk sahibi sınıfların hatrı için, kendisini sorumlu gösterecek. ]]
10 Kasım