k

KPSS 2022

0 üye
Takip
KPSS/2022 tercih klavuzu açıklanmış arkadaşlar 🥳🥳🥳 (((Benim içim gidiyor tercih yapsam diye 🤔MEB ‘den de haber yok hala 😇kaç bin atasak diye karar veremiyor sanırım 😇)) Tercih yapacaklara hayırlı uğurlu olsun şimdiden ✨✨✨
KPSS 2022
benim cv
Ne önderlik vasıfları var bende, ne de madunluk. Kaderine razı bir adamın özelliklerine bile sahip değilim, oysa kıtlıkta bunlar da idare ederdi. Benim kadar akıllı olmayanlar daha güçlü bir karaktere sahip. Hayatta kendilerine yer edinmekte daha ustalar, zekice yeteneklerini kullanmakta daha becerikliler. Karşımdakini etkilemek için gereken bütün özelliklere sahibim, tek eksik bu işin sanatı, hatta sırf bunu dilemeyi isteyebilsem, o da yetecek. Günün birinde sevecek olsam, sevilmem. Hehangi bir şeyi arzulamamla gözümün önünde ölmesi bir oluyor. Oysa kaderim, herhangi bir şeyi öldürmek için en ufak bir güce sahip değil. Onun yek zayıflığı bana karşı ölümcül olmak.
Sayfa 507
KPSS 2022
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
Ben matematik diye yorumladım kesin yani 🥺
KPSS 2022
Türkçe de matematik sorusunun ne işi var ya birisi bana açıklasın lütfen 🤦‍♀️ Türkçe mi matematik mi belli değil
KPSS 2022
Yeşil mercimek kırmızı mercimek çavdar/buğday unu.. Sorusunu yapabilen net bordo berelidir
KPSS 2022
Geldim :)) Anlatacak çok şey var aslında :)))
Bir baba düşünün “KPSS açıklanmış seni almaya geliyorum istifanı ver hemen yola çıkalım , sıralamanda iyi yine İstanbul yaz evden gidip gelirsin diyen…(( Üniversitede tercihinde de şehirleri değiştirmişti kendisi benden sonra 🥴))) Hakkımda hayırsız olan hiç bir şeyi istemiyorum diye dua ediyorum… Olmazsa ya vakti değildir ya da hayırlı değildir… Teslimiyet için de olmaktır insanı güçlü kılan …🌸🌸Ben de diğer öğretmen arkadaşlarım gibi emek veriyorum sadece …Her ne kadar polislik okulundan ayrıldığımı duyanların hakkımda saçma sözlerine maruz kalsamda şu an …şöyle düşünmek mutlu olmama yetiyor 🌸🌸 Polislik sınavını yedek sırada kazanmış bi kız bunun için emek vermişti …🌸 Şu an yaşadığım mutluluğu o da yaşayacak bunu düşünmek bile içimi Isıtıyor 🌸🌸🌸 O nasip onunmuş , bu nasip de benimmiş😌😌 Herkes hakkında hayırlı olan nasiplerine hayırlı zamanda kavuşsun inşallah 🤲🌸🌸Dualarıyla destek olan herkesten Allah razı olsun 🌸🌸
KPSS 2022

☾☆Kübra Öztürk☾☆

@kubraoztrk11
·
Veda...
Arkadaşlar intibak eğitimi yarın başlıyor … Eğitim sürecinde tuşlu telefon kullanacağım ((O telefonlardan sosyal medyaya giriş yapılmıyormuş )) için uygulamaya izin günleri hariç giremeyeceğim .. Burada gerek yorumlarıyla gerek paylaşımlarıyla samimi içten olan o kadar insan tanıdım ki🥹Hatta dün babama da söyledim çok önyargı oluşturmuşsun sosyal medya konusunda , ben çok güzel insanlar tanıdım diye..🌸🌸 Keşke 3 yıl önce telefonum alındığında yükleseymişim bu uygulamayı 🥹Henüz 2 aydır buradayım ama bir çoğunuzla yıllardır arkadaşmışız gibi hissettim yorumlarınızda… Bir yanım mutlu bir yanım buruk bugün … 🌸Kırdığım üzdüğüm olduysa affola🌸 …Kendinize çok iyi bakın Allah’a emanet olun hepinizin yolu bahtı açık olsun 🤲Her şey gönlünüzce olsun🌸