k

KPSS 2022

0 üye
Takip
KPSS/2022 tercih klavuzu açıklanmış arkadaşlar 🥳🥳🥳 (((Benim içim gidiyor tercih yapsam diye 🤔MEB ‘den de haber yok hala 😇kaç bin atasak diye karar veremiyor sanırım 😇)) Tercih yapacaklara hayırlı uğurlu olsun şimdiden ✨✨✨
KPSS 2022
benim cv
Ne önderlik vasıfları var bende, ne de madunluk. Kaderine razı bir adamın özelliklerine bile sahip değilim, oysa kıtlıkta bunlar da idare ederdi. Benim kadar akıllı olmayanlar daha güçlü bir karaktere sahip. Hayatta kendilerine yer edinmekte daha ustalar, zekice yeteneklerini kullanmakta daha becerikliler. Karşımdakini etkilemek için gereken bütün özelliklere sahibim, tek eksik bu işin sanatı, hatta sırf bunu dilemeyi isteyebilsem, o da yetecek. Günün birinde sevecek olsam, sevilmem. Hehangi bir şeyi arzulamamla gözümün önünde ölmesi bir oluyor. Oysa kaderim, herhangi bir şeyi öldürmek için en ufak bir güce sahip değil. Onun yek zayıflığı bana karşı ölümcül olmak.
Sayfa 507
KPSS 2022
Reklam
Ben matematik diye yorumladım kesin yani 🥺
KPSS 2022
Türkçe de matematik sorusunun ne işi var ya birisi bana açıklasın lütfen 🤦‍♀️ Türkçe mi matematik mi belli değil
KPSS 2022

KPSS 2022 Konusuna Benzer öneriler

h
Hikaye (Öykü) Edebiyat49 üye · 26 yeni gönderi
Takip
Felsefe6,9bin üye · 326 yeni gönderi
Takip
k
Takip
Yeşil mercimek kırmızı mercimek çavdar/buğday unu.. Sorusunu yapabilen net bordo berelidir
KPSS 2022
Reklam
Reklam