Bir nebze spoiler içerir. Çoğu kişinin dikkatini çekmemiş bile olabilecek cümle alıntılıyorum;
… “Elimden geleni yaparım, gerçi elimde yalnızca şimdiki zaman var ama…”
Harika bir anektod. İşte sanatı, edebiyatı, romanları, okumayı bu sebeple seviyorum. Gerçek bir sanatçının, gerçek bir yazarın sanatı, edebiyatı kullanımı bu denli
mükemmel olduğu için. Bu cümle, son anlarını yaşamayan bir kişinin aklına gelme ihtimali çok düşük olan bir sanattır bana göre. Ne denli karakterin içine girmek gerekli üzerine biraz kafa yormak lazım.
Veronika Ölmek İstiyor
Sayın Coelho ile daha önce tanışıklığımız vardı. Bir sahafta karşılaşmıştık ve kendimi tutamayıp sarılmıştım ellerine. Bakalım bu seferki karşılaşmamız nasıl olacak merak içerisindeyim. Umarım daha önceki şişirilen kitaplar gibi olmaz.
Bir İdam
Kitabı bu sefer bitirmeye çalıştım. (Doğruları söylüyorum.) Dedim ki 3 senede belki bir şeyler değişmiştir. Ben edebi olarak değiştim lakin kitap hiç değişmemiş :) yine yeni yeniden diye başladığım serüvenimi yine yeni yeniden yarım bırakıyorum :)