Kitabe

Kitabe
@ozle_m_ce
“Yazamayan insanlar, yazan insanlar üzerine çok fazla şey yazıyor.”
Sayfa 323·Kitabı okudu
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Hoş olmayan sigara içmenin kendisi, tütünün markası ne olursa olsun.
Sayfa 253·Kitabı okudu
Ama ben benim. Kendi beğenimin, çoğunluğun beğenisine boyun eğmesine izin veremem. Eğer bir şeyden hoşlanmıyorsam ondan hoşlanmıyorumdur, hepsi bu; ve çoğunluk hoşlanıyor ya da hoşlandığını sanıyor diye hoşlanıyormuş gibi yapmam için de tek bir neden yok. Hoşlandığım ve hoşlanmadığım şeyler konusunda modaya uyamam.
Sayfa 232·Kitabı okudu
Onu insan yapan ne varsa bu zekâyı ayakta tutmaya adanmıştı. Kafasında evrene ve onun muazzam sorunlarına ayıracak yer yoktu. Zihninin geniş ve ferah tüm koridorları kapanmış ve lehimlenip mühürlenmişti.
Sayfa 167·Kitabı okudu
Yapılacak, yaşanacak yığınla şey vardı. Ömründen çaldığı her an için uykuya içerliyordu.
Sayfa 156·Kitabı okudu