Şeyma

Şeyma
@rappertas
zihnimin özgürlüğüne vurabileceğiniz ne bir kilit var ne de bir süngü
Çanakkale Destanı
“Saat 7.00. geceden beri düşman taarruz ediyor. Şimdi gidiyoruz. Allah hayreylesin… Saat 11.00. Muharebeye girdik. Milyonlarla top ve tüfek patlıyor… Şimdi birinci onbaşım yaralandı. Allah’a ısmarladık… Saat 11.15… ” *işte tam bu satırı yazarken şehit oldu 71. Alay, 10. Bölükten Teğmen İbrahim Naci. RUHLARINIZ ŞAD OLSUN, AMİN.
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Puan vermedi·176 syf.··
2017 4. kitabı
Ben öğretmenlik kitabı sanarken annelik kitabı çıktı dnfjfj ama yinede okumayı bırakmadım anne olunca işe yarar diye kitap anneler ve anne adayları için çok güzel, çok yararlı. Pedagog yazar, anneyle çocuğun arasında ki bağın ne kadar özel ve kutsal oluşuna parmak basmış ve bu bağın nasıl en güçlü yapılacağına dair yol göstermiş, gerçekten tavsiye ederim okumanızı.
Güvenli BağlanmaAdem Güneş · Timaş Yayınları · 20142,136 okunma

Şeyma

, bir kitap okudu
Puan vermedi·176 syf.··
2017 4. kitabı
Adem Güneş
8.2/10 · 2.136 okunma