Ana karakterimiz Maia Tamarin bir zamanlar oldukça ünlü olan bir terzi olan babasının yanında çalışır. Herkes onun evleneceğini düşünürken onun tek hayali İmparatorluk terzisi olmaktır.
İmparatorluk
KUSURSUZ ÇOCUK
Öncelikle bu kitap beni baştan sona rahatsız etti. Eğer bu kitabı okumak gibi bir düşünceniz varsa öncesinde papatya çayı almanızı tavsiye ederim.
Aynı hastanede çalışan Christopher ve Hannah evli çiftimiz çocuk hasretiyle yanıp tutuşur. Bir gün çalıştıkları hastaneye istismar edilmiş bir Janie adında bir kız çocuğu getirilir Christopher bu çocuğa görür görmez yakından ilgilenmeye başlar. Janie'nin hastane sürecinin ardından Christopher çocuğu evlat edinmek ister ve bu konuda Hannah 'yi da ikna etmeyi başarır.
Sorun şu ki Janie sıradan bir çocuk değildir.
Christopher'a karşı oldukça sevecen cana yakın olmasına rağmen Hannah'ya karşı nefret beslemektedir. Hannah ne kadar çaba gösterirse göstersin bir türlü Anne kız ilişkisi kuramamaktadırlar. Hannah ve Christopher Janie'yle normal bir ilişki kurmak için çaba sarf eder. Ona kendi evindeymiş gibi rahat hissetmesi için ve güzel bir hayat yaşaması için hiçbir masraftan kaçınmazlar. Ancak Janie'nin geçmişi hakkında bilmedikleri bir çok şey vardır. Bu sırlar onları bilinmez bir çıkmaza sürükleyecektir.
Yorum
Kusursuz Çocuk uzun süredir merak ettiğim ve kitaplığımda beklettiğim bir kitaptı. Keşke bu kadar uzun süre bekletmeseymişim. Yazarın kalemini çok sevdim. Gerilim konusunda beklentimi karşıladı. Kitapta polis, dedektif ve sosyal hizmetler uzmanını sorgulama kısımları en sevdiğim kısımlardı. Sosyal hizmetler uzmanına hem çok sinirlendim hem de üzüldüm. Ne dediğimi okuduktan sonra anlayacaksınız. Benim için tam puan aldı. Okumayı düşünenlere tavsiye ederim şimdiden keyifli okumalar dilerim.
Sevgiler..