Selcen

“Herkes çok iyi bilir ki bazen bir saatlik süre insana ömür kadar uzun gelirken, Bazen de göz açıp kapayıncaya kadar geçip gider. Zamanın bu garip kısalığı ve uzunluğu bir gün o saat içinde yaşanan olaylara bağlıdır. Çünkü zaman, yaşamın kendisidir. Ve yaşamın yeri yürektir.”
Sayfa 65·Kitabı okudu
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
“Bazen önüme upuzun bir cadde çıkıyor. Öyle uzun ki insan bunun sonu gelmez sanıyor. O zaman acele etmeye başlıyorsun gittikçe daha çok acele ediyor insan. Her önüne baktığında yolun hiçte kısalmamış olduğunu fark ediyorsun. Daha hızlı ve daha gayretli çalışıyorsun; sonra nefesin kesilip güçsüz kalıyorsun. Ve cadde hala upuzun bir şekilde seni bekliyor.”
Sayfa 43·Kitabı okudu
“Dünyadaki bütün anlaşmazlıklar kasıtlı ya da kasıtsız, aceleye getirilerek söylenmiş bir takım yalan yanlış sözlerden kaynaklanıyordu.”
Sayfa 42·Kitabı okudu

Selcen

, bir kitap okudu
10/10
·384 syf.·
Beğendi
·
5 günde okudu
·
2020 13. kitabı
Margaret Atwood
7.7/10 · 14,7bin okunma
“İnsanoğlu her şeye alışır, derdi annem. Telafi niyetine birkaç şey bulunduğu sürece, insanların nelere alışabildikleri gerçekten şaşırtıcı.”
Sayfa 343·Kitabı okudu