Asosyalist

Zaten önceden de kendileri ve başkaları hakkın­da pek de iyi şeyler düşünmeyen insanlarla karşı karşıya­yız.
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Başkalarıyla temas kurmada yaşanan kendine güvensizlik zamanla giderek büyüyen bir korkaklığa, hatta psikolojik bir hastalığa, bir korku bozukluğuna dönüşebiliyor
Aşırı İnternet kullanımından mustarip hastalar, genellik­le belirli bir profil sergilerler. Kendisine güvenmeyen, ken­disinden şüphe eden bir kişiliğe sahiptirler
Uzmanlar haftada 30 ila 35 saat arası bilgisayar kullanımı­nı artık "normal bir yaşamla" bağdaştırılamaz" buluyorlar. Okulla veya meslekle ilgisi olmayan 30 ila 35 saat. Yani boş vakitlerde internette geçirilen 30 ila 35 saat.
Polis tacizi, ırk ve cinsiyet ayrımcılığı, ekonomik eşitsizlik ve çevre kirliliği gibi çok çeşitli şikayetler, toplumsal hareket kampanyalarının fitilini ateşlemiştir.