Mustafa Kara

Mustafa Kara
@user5873
Teknoloji tutkunu, Türkçeye âşık, kahvesini de orta şekerli içen kendi hâlinde bir adam.
AKP'yi aklıyorsan baştacıydın, AKP'ye karşıysan imhaydın.
Sayfa 20 - Sia
Alıntı
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
AKP döneminde yaptırılan ilk cami Bursa'da açıldı İnegöl'e bağlı Cerrah beldesi üç bin nüfusluydu. Üç bin kişilik Cami yapılmıştı! İsraf tartışması başladığı. İsraf diyenlere "dinsiz" yaftası yapıştırıldı.
Sayfa 20 - Sia
Alıntı
AKP'nin direkt müdahale ettiği ilk devlet kurumu diyanet'ti. Mehmet Nuri Yılmaz istifa etti. 11 yıldır diyanet İşleri başkanıydı. "İlk defa bu hükümetten baskı gördüm" dedi. "Dini siyasete alet etmek istiyorlar" dedi.
Sayfa 20 - Sia
Alıntı
Memlekete demokrasi geldi zanneden zavallı Iraklılar, Amerikan askerlerine tezahürat yapıyorlar, şıpıdık terliklerle döve döve Saddam heykellerini yıkıyorlardı. Cehalet ibret vericiydi.
Sayfa 19 - Sia
Alıntı
Maliye bakanı Kemal Unakıtan'dı. "Satamaz diyorlar, babalar gibi satarım" diyordu. 2003'te dış borcumuz 130 milyar dolardı. Elde avuçta ne varsa babalar gibi satacaktık... 2023'te dış borcumuz 500 milyar doları geçecekti. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin "kalkınması" işte bu olacaktı.
Sayfa 16 - Sia
Alıntı