b

b
@users78915
O günden avuç içinde kalan bir yara vardı. En çok o yaraya üzülürdü. Terk edilmişliğinin simgesi gibi taşırdı onu avcunda, acısını ise kalp çukurunda. Bir gün annesi gitti ve küçük kız onu hiç görmedi. Varlığını ise daima avcunun içinde hissetti.
Sayfa 7
Alıntı
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Gecenin en uçsuz yerinde, Bir kuş kanatlarını çırptı. Bir defa ve iki defa. Kaderi o gece yazılmalıydı.
Sayfa 5
Alıntı
“Adım Hazar.” Hazan içeri girmeden önce çocuğa ters bir bakış attı. Lanet adı umurunda değildi. Yakışıklı olması da umurunda değildi. Sadece içeri girip bu lanet geceyi sonlandırmak istiyordu. “İsmimi zaten biliyorsun,” dedi içeri girmeden önce.
Sayfa 14
Alıntı
“Senin mi o yüzük?” Salonun çıkışına yönelmişken sorusuyla adımlarım durdu, ardından dönüp yüzüne baktım. İfadesi okunmuyordu. “Evet,” dedim düz bir sesle. “İyi geceler.”
Sayfa 251·Kitabı okudu
Alıntı