Yase

"Evlat edinilmiş olmak ilk bölümü yırtılıp kopartılmış bir kitabı okumak gibidir. Kurgudan ve karakterden hoşlanabilir, ama bu kadarıyla yetinmeyip ilk satırları da okumak istersiniz. Ama kitabı satın aldığınız yere götürüp ilk bölümün kayıp olduğunu anlattığınızda, size elinizdekini eksiksiz bir kopyayla değiştiremeyeceklerini söylerler. Ya ilk bölümü okuyup kitaptan nefret eder ve Amazon'a berbat bir yorum gönderirseniz? Ya yazarın duygularını incitirseniz? En iyisi başı eksik olan kitaba sıkı sıkıya tutunup hikayenin geri kalanının keyfine varmaktır."
Sayfa 57 - April Yayıncılık·Kitabı okudu
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
"Bir hayatın yaşanmaya değer olup olmadığına karar vererek sınırlama hakkına kim sahiptir?"
Sayfa 58 - April Yayıncılık·Kitabı okudu
"Kelimelerin bu kadar çok şey taşıyabileceğinin farkında değildim. Bir cümlenin bu kadar dolu olabileceğini bilmiyordum."
Sayfa 126 - Salon Yayınları·Kitabı okudu
"Eğer periler gerçek olsaydı, karabiber tanelerinden çıkıp bana şöyle derlerdi: "Rose, bir dilek tut." O zaman ben de derdim ki: "Normal konuşmak istiyorum." Ve annemin benimle avanakmışım gibi konuşmayı bıraktığı gün, dünyanın en mutlu çocuğu olurdum."
Sayfa 17 - İletişim Yayınları·Kitabı okudu
10/10
·76 syf.··
2020 5. kitabı
·
2 saatte okudu
·
Okunma: 14 Ocak 2020 01:36
Çok güzel bir çocuk kitabıydı Rose çok özel bir karakter, konuşma bozukluğu yaşıyor ve bu da onun hayatını oldukça zorlaştırıyor. Kelimeler o kadar karışıyor ki, artık kendine özgü bir dili var Rose'un İletişim kurmanın, dayanışmanın önemi, çocukların o rekabetçi ve acımasız olduğu kadar bir o kadar da masum dünyasında o kadar güzel aktarılmış ki hayran kaldım. Mutlaka okuyun ve okutun
RoseColas Gutman · İletişim Yayıncılık · 201264 okunma