Akış
Ara
Ne Okusam?
Giriş Yap
Kaydol

Cevdet Mirmahmutoğulları

Cevdet MirmahmutoğullarıHayatın Kaptanı Olmak yazarı
Yazar
4.3/10
4 Kişi
6
Okunma
1
Beğeni
331
Görüntülenme

Hakkında

Dr.Cevdet Mirmahmutoğulları ilkokul, ortaokul,liseyi Sivas’da okumuştur. 1983-1984 yıllarında Yıldız Teknik Üniversitesi inşaat fakültesinde 1 yıl okumuştur. Burada mühendisliğin genel becerilerine sahip olup, 1984 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp fakültesine girmiştir. 1990 yılında tıp doktoru ünvanı ile hayata atılmıştır. İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve Beykent Üniversitesinde 4 yıl işletme, stratejik yönetim, uluslararası pazarlama sertifikalı eğitimlerini almıştır. Beykent Üniversitesinde tez dışındaki 1,5 yıllık uluslararsı işletme yüksek lisansı eğitimini tamamlamıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi sağlık işletmeciliği sertifika programını Temmuz 2008'de bitirmiştir. Kendisinin sağlık bakanlığı onaylı akupunktur tedavisi yapma sertifikası, uluslar arası hacamat tedavisi yapma sertifikası, NLS sistemi ile chek up-alerji-gıda testi yapma sertifikası, transformal nefes terapisi uluslar arası koçluk sertifikası, bölgesel zayıflama cihazları kullanma sertifikası, lazer needle uygulama seritifkası, quantum tedavisi uygulama sertifikası vardır. Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesindeki 6 aylık sertifikalı Akupunktur eğitimini 17.05.2007 tarihinde tamamlamıştır. Tedavi merkezinde insanı bir bütün olarak görüp, insana fazla değer veren Tamamlayıcı Tıp alanında tedavi hizmetleri vermektedir. Akupunktur, hacamat, nls sistemi ile chek up,gıda,alerji testi yapma,Nöral Terapi, Lazer Terapi, Transformal Nefes Terapisi, Hipnoz, Bitkisel Tedavi, Refleksoloji, Akupresör, Ayak Aromaterapi,Bioenerji, Zihinselterapi bunların başlıcalarıdır. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Araştırma ve yeniliğe büyük önem veren Dr. Cevdet Mirmahmutoğulları' nın 2014 yılında şiir kitabı ve 2015 yılında Tamamlayıcı Tıp ile ilgili yeni kitabı çıkacaktır. Dr. Cevdet Mirmahmutoğulları tamamsaglik.com sitesinin sahibidir.
Unvan:
Şair, Yazar, Hekim
Doğum:
Alacahan, Kangal, Sivas, 15 Temmuz 1966

Okurlar

1 okur beğendi.
6 okur okudu.
3 okur okuyacak.
Reklam

Sözler ve Alıntılar

Tümünü Gör
Kişi geçmişinde kendisine olumsuzluk oluşturan insanlarda yaşadığı kültürel yapının, sosyal dokunun, hatalı geleneklerin kurbanıdır
Reklam
Birilerinin sürekli onayını almaya çalışarak, onlara kendimizi beğendirmeye çalışarak yaşamak, başkalarının kaptanlığında çakma hayat yaşamaya yol açar. Bu durum insan içinde hep huzursuzluk oluşmasına neden olur.
Suçluluk duygusu
Suçluluğun panzehiri sorumluluk almaktır. Sürekli suçluluk modunda yaşamak istemiyorsanız, tek bir şey yapın "HATA". Hata yaptıkça ve bunlardan pişmanlık duydukça suçluluk duygularınız ve travmalarınız azalacak.
Henüz kayıt yok

Yorumlar ve İncelemeler

Tümünü Gör
Reklam
193 syf.
4/10 puan verdi
·
5 günde okudu
Kişisel gelişim.
Şimdi size kitapta beğendiğim ve beğenmediğim her şeyi objektif biçimde anlatarak kitap hakkında yorumumu söyleyeceğim İlk olarak çok fazla kelime tekrarı kullanılması hoşuma gitmedi. Sürekli hayatın kaptanı olmak, insan olmak, huzur insanı vs ard arda bu tarz kelimeleri okurken sıkıldım. Konudan koptum. Kişisel gelişim kitabından beklentiniz tamamen bilimsellik ise bu kitabı almayın, çünkü kitap dini boyutuna da eğiliyor işin. Yazara katılmadığım noktalar oldu, görüş farklılığı bunu eleştirmiyorum. Bunun haricinde kitapta altını çizdiğim, defalarca kez okuyup paylaştığım yerler oldu. Suçluluk duygusu konusundaki yerler inanılmaz iyiydi. Bana dokunan, beni değiştirecek cümleler vardı. Tamamen orijinal olduğunu düşündüğüm yerler benim hoşuma gitti. Ayrıca kitapta hastalıkların psikolojik nedenleri vardı. En çok da orasını faydalı buldum. Her hastalığın psikolojik bir sebebi olması kısmını. Ama maalesef kopyala yapıştır gibi her kitapta gördüğüm cümleler bulunuyordu ve beni sıktı. Hayatınızda büyük etkiler uyandırmaz ama içerisinde kendinize ait sorunların çözümlerini muhakkak bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Hayatın Kaptanı Olmak
Hayatın Kaptanı OlmakCevdet Mirmahmutoğulları · Az Kitap Yayınları · 20194 okunma