Yorum

Nilüfer Karahan isimli okurun asıl gönderisini gör
Nadide Adalet'i ben de çok beğenerek okumuştum. Hemcinsim olarak tüm kadınları kurtarmasını çok onurlu buldum ama kendi kendime de düşünmedim değil, aynı durumda ben olsam acaba kendi çocuklarımı mı seçerdim diye :) Yazarın son romanı Uçurum'u okudunuz mu bilmiyorum ama bu romanın çok üzerinde ve olağanüstüydü. Şimdi L. Colombani'nin Saç Örgüsü'nü okuyorum, tavsiye ederim.
Ben Serhat Kaya'nın Azad adlı romanını Nadide Adalet'ten daha çok beğenmiştim, çok daha detaylı ve katmanlı bir anlatım vardı, daha doyurucu bulmuştum ama Uçurum konusunda size katılıyorum, kitabın yarısına yakının altını çizerek okudum hatta hakkında yazdığım inceleme yazısında tam bir dünya klasiği demiştim, aşağıya bırakıyorum. #298992521
Sahra Deniz Baltimur
Sahra Deniz Baltimur
Teşekkürler.
Uçurum adlı romanını okumadım, tavsiyenize uyup okuyacağım. Dediğiniz gibi verdiği mücadele çok değerli. Göze aldıkları herkesin yapabileceği cinsten değil.
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.