Diana'nın, annesinin ölümünün ardından annesinin ona bıraktığı mektubu okumasıyla gelişen olayları ele alır. Diana babasının kendisi küçükken öldüğünü sandığı için babasının boşluğunu annesiyle doldurmuştur. Bu yüzden annesinin ölümüyle yıkılmış, aylarca toparlanamamıştır. Ancak kendine gelememesinin tek sebebi annesinin ölümü de değildir. Annesinin ölümünden sonra okuması adına bıraktığı mektupta, babasının aslında ölmediğini ve Diana'nın hiç bilmediği ikizi Mary'de yanında alıp götürdüğünü öğrenir.
Öncelikle kitabın sonunun çok güzel bittiğini söylemeliyim. Benim için aşırı derecede şaşırtıcıydı çünkü tahmin edemedim.
Bi ara yarım bırakmayı düşündüm çünkü fazla içsel duygular vardı. Ama iyi ki bırakmamışım, çerezlik bi kitap isteyen bi kaç saatte bitirir.