Gaye

Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
“Demek burada işler böyle yürüyordu. Adil oyun diye bir şey yoktu. Bir kere devrildin mi sonun geldi demekti. Eğer öyleyse, o da hiçbir zaman devrilmeyecekti.”
Sayfa 14·Kitabı okudu
“Uygarlığın kalbinden birdenbire ve şiddetle çekilip alınarak ilkel dünyanın ortasına fırlatılıp atılmıştı. Aylaklık etmek, haylazlık yapmak ve sıkılmaktan başka hiçbir şey yapmadığı, tembel ve güneşli bir hayat değildi bu. Burada ne huzur, ne rahat, ne de bir an olsun güven vardı. Sürekli bir kargaşa yaşanıyor, bir hareket oluyordu ve hayatı her an tehlikedeydi. Devamlı uyanık olmak şarttı çünkü buradaki köpekler ve insanlar, şehir köpeği ve insanı değillerdi. Yabaniydiler; sopanın ve dişin yasasından başka yasa tanımayan vahşilerdi.”
Sayfa 13·Kitabı okudu
“Hayatında hiçbir zaman ona bu kadar iğrenç şekilde davranılmamış, hayatında hiçbir zaman bu kadar kızmamıştı.”
Sayfa 4·Kitabı okudu