İkra

İkra
"Gönül gözünle görürsen eğer, kelebeğe değil, tırtıla sevdalanırsın."
İnsan bu kadar küçüklüğü, bu kadar cimriliğe ,bu kadar bayağılıyla ,bu kadar miskinliğe düşebilir mi ? Gerçeğe benziyor mu bütün bunlar .Benziyor .Çünkü insan her hale gelebilir .
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Bir kitapta şöyle diyordu; “Kuşlar yemek yerken ürkmesinler diye yolunu değiştiren insanı dünya elbette incitir...”🕊
Ne tuhaf kurulmuş şu dünya. Bir şeyin üzerinde çokça durdun mu ,neşeli şeyler hüzün vermeye başlar ve Tanrı bilir insanın aklına neler gelir?
“dedi ki; ne giyersen giy, merhameti yüreğine giydirmediğin sürece, giydiğin herşey üzerinde eğreti durur. zira insana yakışan en güzel şey merhamettir...” 🍂

İkra

, bir kitap okudu
8/10
·93 syf.··
2020 62. kitabı
Thomas Bernhard
8.7/10 · 1.043 okunma