Cemre

Cemre
@Distopyatik
Zamanı zamansız yaşayamayanlardan..
-Söyler misiniz, sözgelimi müzik dinlerken, sevdiğimiz insanlarla güzel vakit geçirirken, onlarla sohbet ederken duyduğumuz haz neden daha çok bir yerlerde var olan büyük bir mutluluğun yansımasıymış gibi gelir bize? -Deyimi bilirsiniz: “Mutluluk bizim olmadığımız yerdedir.”
Sayfa 126
Edebiyat
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Pavel Petroviç
Eskiden okuyup öğreniyorlardı gençler; çevrelerinde cahil tanınmak istemediklerinden ister istemez öğrenmeye çalışıyorlardı. Ama şimdi şöyle demek yeterli oluyor onlar için: “Dünyada her şey saçma!” Bu kadarla iş bitiyor!
Sayfa 68
Edebiyat
Bizleri yöneten, yararlı olduğunu kabul ettiğimiz şeylerdir. Günümüzde en yararlı olan şey yadsımaktır, biz de her şeyi yadsıyoruz.
Sayfa 62 - Bazarov
Edebiyat
Aptalca ve akıllıca konuşmak umrumda değil! Tek bildiğim karşınızda konuşmak, konuşmak istiyorum ve... konuşuyorum. Karşınızda kendime olan tüm saygımı kaybediyorum, ama bu umrumda değil.
Sayfa 39 - Aleskey İvanoviç
Edebiyat