Esma Nur

Sabitlenmiş gönderi
Ek Okumalar;
(Makale, tebliğ, ansiklopedi,kitap bölümleri)
Kişi uğraşmayı sürdürdüğü vakit daha önce önüne çıkan -ya da en azından hükmedemediği- dâhili ve harici engelleri aşar. Böylece bu meşguliyetin, kişinin idrak vasıtaları üzerindeki etkilerinin aksetmesi kolaylaşır. Neticede bu algılama araçları daha önce başa çıkamadıklarını alt edecek bir güç kazanır, yani bakış açısı genişler.
Dinî amelde bulunan kişiler de apaçık hakikat üzere bulunmalarına rağmen kötülenmeye ve ayıplanmaya hedef olmuşlardır. Değerlerin bu dönüşümü ve hakikatlerin birbirine karışması, aklı olan kişiler tarafından tereddütsüz reddedilmelidir.
Benim de..
hiç aklıma gelmemişti kağıttan bir uçurtmanın, küskün bir rüzgar yüzünden vakitsiz düştüğü bir çatı üzerinde gökyüzüne bakarak ölümü bekleyeceği... |Anonim
Sabaha karşı oturup ağladınız Çünki sizin aşkınız vardı Kurumuş çiçekleriniz vardı Aşina yıldızınız gökte Oturup çok çok ağladınız Ağlayıp iyi ettiniz Size imreniyorum çünki Çünki ölümsüz gibiyim yalnızlığımda Çünki yalnızlığımda öyle güzelim Anonim..