Mustafa Kemal Özal

Mustafa Kemal Özal
@FFL_2008
“I am a dead blue butterfly — I have dried my wings.”
Üniversite Mezunu
Antalya
116 okur puanı
Kasım 2023 tarihinde katıldı
Pis Rakı İçen Kadınlar
Rakı içen bir kadın görürseniz, onun gözlerindeki derinlikte parlayan mücevherin ışıltısından sakın kaçmayın. Hatıralarıyla barışık her kadın birdenbire ağlayabilecek kadar sahicidir çünkü.
Sayfa 29 - Can·Kitabı okudu
Reklam

Mustafa Kemal Özal

, bir kitap okudu
Puan vermedi·82 syf.·
2025 36. kitabı
Küçük İskender
8.8/10 · 46 okunma
isteseler, çocuklar, ölmezler,
Artık ne ormana ne de kente aitim. Alev almış bir hayvan gibi koşmak istiyorum. Jim, çağır beni; ses ver Cobain; Silvia, oraya geliyorum; haklıymışsınız: Öğrendiklerimin beni nasıl yanılttığını hatırlamıyorum. Bir haksızlık gibi ortadayım. Ben biraz geç kalmıştım sen biraz erken gelmişsin. Kavuşamıyoruz. Kolunla yastığın arasına sıkışmış limanyüz’üne sığınmış bakışlarının bana dair bir fren sistemi olabilir miydi ki zaten… ‘Marc Almond’dan ‘Somethings Gotten Hold Of My Hearts’, ‘Elton John’ dan ‘Daniel’, ‘Queen’den ‘Innuendo’, ‘Simon and Garfunkel’dan ‘The Boxer’ çalsın ardı ardına. Ben “şimdiuzaklardasıngönülhicranladolu” ya da “senibenellerinolsunyemisevdim” diye bir ezgi mırıldanacağım. Hey, bir daha çal Sam diyeceğim. Sam, o şarkıyı bir kez daha çalmayacak. Sam, o şarkının sözlerini, notalarını çoktan unuttu, anlıyor musun?
Sayfa 46 - Can·Kitabı okudu
Alıntı
anarcoma
Hatırlıyorum. İnanın, hatırlıyorum, ‘Jan Garbarek’ dinlerken hatırlıyorum. O kadar geçmemiş demek, bunamamışım henüz. Kaçmamışım Türkiye’den daha, Türkiye’de yaşarken. Buna da şükür.
Sayfa 27 - Can·Kitabı okudu
Alıntı
anarcoma
Adımı değiştiriyorum. İbrik deyin bana bundan böyle. Best deyin. Best in Jest deyin. Kamuflaj deyin. Siz bana deyindikçe şişiyor bir taraflarım. ‘Marc Almond’ çok iyi söylüyor ‘Anacorma’yı (O da giti ya, neyse!) Üşenmeyin. Dinleyin
Sayfa 39 - Can·Kitabı okudu
Alıntı
Reklam