Gülsüm Daş

Gülsüm Daş
@Gd112
“~Bir kitap okuyan her şeyi bildiğini zanneder. ~İkinci kitabı okuyan kuşkuya düşer. ~Üçüncü kitabı okuyan hiçbir şey bilmediğini anlar.”F.Pollock
-İnsanın huzuru ve memnuniyeti dışarıda değil, içindedir -Nasıl yani -Sıradan bir insan iyiyi yada kötüyü dışarıdan,yani bir atlı arabadan yada bir çalışma odasından bekler. DÜŞÜNEN BİR İNSAN İSE KENDİNDE BULUR.
Sayfa 37·Kitabı okudu
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅

Gülsüm Daş

, bir kitap okudu
9/10
·413 syf.··
5 günde okudu
·
Okunma: 09 Mayıs 2020 16:14
·
2020 3. kitabı
Cengiz Aytmatov
8.9/10 · 55,9bin okunma
Puan vermedi·192 syf.··
2020 1. kitabı
·
3 günde okudu
·
Okunma: 05 Ocak 2020 12:37
Christy Brown’ın kendi hikâyesidir. Okumayı, yazmayı, resim yapmayı ve nihayet sol ayağının parmağı ile daktilo yazmayı öğrenmek için çocukluğunda verdiği mücadeleyi anlatıyor. Hayat herkese aynı şartları sunmuyor. Kimi için en küçük sevinçler bir ömre bedel olurken kimileri için de sadece sevgi dolu bakışlar bir ömre bedel yer kaplıyor anlamsız dünyamızda.
Sol AyağımChristy Brown · Nemesis Kitap · 201794,8bin okunma