Gökçe Dal Kalender

“ Hem bu ahlak abidesi gibi dolaşan insanlar nasıl yaşamlar sürüyorlar kim bilir? Riyakarlığın başkentinde yaşadığımızı unutuyorsun sevgili dostum.”
Sayfa 173·Kitabı okudu
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖

Gökçe Dal Kalender

, bir kitap okudu
Puan vermedi·195 syf.·
23 günde okudu
·
2020 48. kitabı
Sabahattin Ali
8.4/10 · 31,6bin okunma

Gökçe Dal Kalender

, bir kitap okudu
Puan vermedi·160 syf.·
26 saatte okudu
·
2020 47. kitabı
Ayşe Şasa
8.9/10 · 3.043 okunma
“Kemal tahirin büyük değer verdiği tarih bilimi ve sosyoloji bilimi o anda, ölüm karşısında ona hiç yardımcı olmuyor. Ölüme karşı bir çözüm, bir öneri getirememek… Çünkü ateistler için ölüm ötesinin olmayışı çok korkunç bir şeydir.”
Sayfa 104·Kitabı okudu
“ Mürebbiyemle başbaşaydım genelde. Annem babam hep gezmedeydiler, gece gündüz geziyorlardı, başka bir muhitte, başka şeylerle meşgul kişilerdi. Bu şekilde yetiştirilmenin çocuklarda ilerde, hipokondria denilen ve vehimlerle beslenen ‘hastalık hastalığı’na yol açacağını sonradan öğrendim.”
Sayfa 32·Kitabı okudu