Halime Doğan

Halime Doğan
@Halimedogan444
Bir yerde kötülük varsa, oradaki herkes biraz suçludur.
okul öncesi
Üniversite
59 okur puanı
Haziran 2018 tarihinde katıldı
Leyla ile Mecnun- Zaman Şiiri
Zaman, hiç bir şeyi düzeltemez sadece üzerini örter. Sakladığın acıların bir gün mutlaka ortaya çıkar. Herkes zamanı geri alabilmek ister. Kimi eski güzel günleri tekrar yaşayabilmek için, Kimi, yaptığı yanlışları düzeltebilmek için. Kimi ise sadece yaşadığını hissedebilmek için ister bunu. Gelecekten korkanlarsa zamanı durdurmak ister. Her şey o kadar iyidir ki; Bunun bozulmaması için çaba gösterirler Ama kimse şu anın değerini bilenler kadar mutlu değildir. Geçmiş de gelecek de , onlardır. Bazılarıysa zamanın ta kendisi gibidir Ve her insan zamanın dünya üzerinde bıraktığı birer yara izidir.
Şiir
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Odamda günlerdir yalnızım, ziyanı yok dünyada da yıllarca yalnız değil miydim?
9/10
·74 syf.·
2019 23. kitabı
Bir sabah bir böcek olarak uyanmış olsaydık ne kadar soğukkanlılığımızı korurduk. Herkese kendimizi nasıl benimsetebilirdik ki normal halimizle bile değiştirilmeye çalışıldığımız bir dünyada ne kadarını başarabilirdim diye düşündüren bir eser. İşte tam olarak bu eserde de bir sabah bir böcek olarak uyanan Gregor Samsa nın hikayesi.
1000Kitap
DönüşümFranz Kafka · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2022268,1bin okunma
Abbas, Cahit Sıtkı Tarancı
Abbas Haydi abbas, vakit tamam; Akşam diyordun işte oldu akşam. Kur bakalım çilingir soframızı; Dinsin artık bu kalp ağrısı. Şu ağacın gölgesinde olsun; Tam kenarında havuzun. Aya haber Sal çıksın bu gece; Görünsün şöyle gönlümce. Bas kırbacı sihirli seccadeye, Göster hükmettiğini mesafeye Ve zamana. Katıp tozu dumanı, Var git, Böyle ferman etti Cahit, Al getir ilk sevgiliyi Beşiktaş'tan; Yaşamak istiyorum gençliğimi yeni baştan.
Şiir