Duyguların rengi

Duyguların rengi
@Kitapdostu__
Ülküm ,yükselmek ileri gitmektir.
Ölüsü bile bela adamın ya
“Ekmek çalanın elini kesiyorlar,”dedi Meryem. Kocayı öldürüp evden kaçan iki karıya ne yaparlar dersin ?
Sayfa 368·Kitabı okudu
Alıntı
“Kötü bir anıyı unutmanın en iyi yolu güzel bir tanesiyle değişmektir.”
Yıllar sonra karşılaşsanız ilk sorunuz ne olurdu?
“ Alyona. Ne güzel isim.” Leyla bir sonraki sözcüğü sesi titremeden söyleyebilmek için kendini zorladı. “Karın mı?” “Keçim.”
İnsanın içinde kopan fırtına gibi
Bazen kayaların yer değiştirmesi derinlerde, çok çok derinlerde olurmuş.; Aşağıda çok güçlü, korkutucu şeyler olup biterken biz burada, yüzeyde yalnızca hafif bir sarsıntı hissedermişiz sadece belli belirsiz bir titreme. 
Sayfa 332·Kitabı okudu
Alıntı
Hayatın ona layık gördüğü rezillikleri itirazsız kabullenen biri gibi. Bu teslimiyet ile hem acınası hem de hayran olması biri.
Sayfa 334·Kitabı okudu
Alıntı
Yeryüzünde atmosfer olmasaydı gökyüzü mavi olmazdı, zifiri karanlık bir deniz olurdu, güneşse karanlıktaki kocaman bir parlak yıldız.
Sayfa 332·Kitabı okudu
Alıntı