Muhammet Çelik

Muhammet Çelik
Türkçü, Muhafazakar, Ülkücü Ahmet Alp ile Almıla Nisa'nın babası Atsız'ın bir kitabını bile okumamış okurlara geri takip yapmıyorum. Saygılarımla
O sıralar Hun İmparatorluğu Kore ve Japon Denizinden İtil (Volga) ırmağına kadar uzanıyor ve yirmi altı krallığı ihtiva ediyordu.
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Hun denilen Hiyung-Nu'ların ilk ortaya çıkışları aşağı yukarı milattan üç bin yıl önce olmuştur.
9/10
·285 syf.··
Beğendi
·
2016 41. kitabı
·
19 günde okudu
·
Okunma: 19 Ağustos 2016 21:00
Ulaşım türlerinden olan Karayolu ulaşımı hakkında özellikle tanımlar ve teknik bilgiler ile dolu bir kitap. Her ulaşımcının hatta mümkünse her inşaat mühendisinin okuması gereken bir kitap. Okunabilir bir akış ile bilgiler verilmiş. Kafanızı çok vermenizi gerektirecek detaylı hesaplar da yok.
Karayolu MühendisliğiNadir Yayla · Birsen Yayınevi · 20114 okunma

Muhammet Çelik

, bir kitap okudu
9/10
·285 syf.··
Beğendi
·
19 günde okudu
·
Okunma: 19 Ağustos 2016 21:00
·
2016 41. kitabı
Nadir Yayla
9/10 · 4 okunma
İnsanlar özde tembeldir. Nefsinin zevklerine kapılıştır. İnsanların hayatlarını ilmi incelemelere ayırmaya ve çalışmaya vermeleri için hırslı bir inanç ve mefkûre lazımdır.