Metin Coşkun

Metin Coşkun
@Metin131
21.yy en iyi yazarı
Sayın tabaklar diyordum bana yardım edin de Sevgi beni sevsin, fakat biraz fazla uyumasına da kızmıştım.
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
Bütün hayatımı, en ince ayrıntılarına kadar düşünerek hesapladığım iyiliklerin hayaliyle geçirdim Albayım. Artık ne olacaksa olsun istiyorum..
Salı günü ne yapmalıyım? Çarşamba günü nereye gitmeliyim? Perşembe günü hangi kitabı okumalıyım? Ne zaman yemek yemeliyim? Ne zaman uyumalıyım? Arada boşluk bırakma sakın. Tehlikeli oluyor benim için. Hep benim yanımda ol.”
"...Olay şöyle oldu... Her şeyi sırasıyla(sırasıyla mı?) anlatayım. Baylar, edebiyatçı falan değilim ben. Sanırım bunun farkındasınızdır. Varsın öyle olsun, her şeyi anladığım gibi anlatacağım. Benim için kötü olan da her şeyi anlamam zaten..." Uysal Bir Kız (Öykü) * #Dostoyevski
Hiçbir şey umurumda değil diyorum Aşktan ve umuttan başka Bir anda üç kadeh ve üç yeni şarkı Belleğimde tüylü tüylü geyikli gece duruyor.