Murat arga

Murat arga
@Murat__arga
Bilgiye ulaşmada ki asıl maksat, marifetullah'a ulaşmak
Niko iki konserve kutusu, bembeyaz ekmek, sucuk ve çatalla geldi. "Ye... Sucuk domuz etinden değil." Güldü. Birşeyler hesaplar gibi sustu, sonra yine konuştu: "Ama artık sizinkiler domuza momuza bakmıyorlar." Güldü: "Ne verirsen yiyorlar."
Sayfa 15·Kitabı okudu
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!

Murat arga

, bir kitap okudu
Puan vermedi·30 syf.·
7 günde okudu
·
2021 18. kitabı
Dönemin büyük matematikçisi Öklid ile ilgili anlatılan bir anekdotta, fayda odaklı düşünmenin salt bilme merakı ile çalışanlar için ne kadar benimsenmeyecek bir tutum olduğu görülebilir. Rivayete göre, geometri öğrenmek için derslerine katılan bir öğrenci bir süre sonra Öklid'e, "Bunları öğrenmenin bana ne faydası olacak?" diye sormuş. Öklid hizmetlisine dönerek şöyle demiş, "Ona bir miktar para verin çünkü öğrendiklerinden kazanç sağlaması gerekiyor."
Sayfa 80·Kitabı okudu

Murat arga

, bir kitap okudu
Puan vermedi·639 syf.·
7 günde okudu
·
2021 17. kitabı
Yaşar Kemal
9.2/10 · 21,6bin okunma
Ağam, yoksulluk başa bela. Yoksulluk bir ateşten gömlektir, onu giyen bilir. Siz aldırma yın bana.
Sayfa 2091·Kitabı okudu