“Dinlemesini bilen insanlar o kadar az ki! Senin gibi iyi dinleyen birine şimdiye kadar rastlamadım hiç.Bu bakımdan da senden öğreneceğim çok şey var.”
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯
Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Dünya zevklerinin ve dünya malının insana hayır getirmeyeceğini daha çocukken öğrendim.Hanidir biliyordum bunu ama ancak şimdi yaşadım.Ve şimdi biliyorum,belleğimle değil gözlerimle,yüreğimle,midemle biliyordum böyle olduğunu.
Ne mutlu bana ki,biliyorum artık.
İnsanların büyük çoğunluğu düşen bir yaprak gibidir, kapılıp gider rüzgârın önüne, havada süzülür, dönüp durur, sağa sola yalpalar vurarak iner yere.
Pek az kişi de vardır, yıldızlara benzer, belli bir yörüngede ilerler durur, hiçbir rüzgâr varamaz yanlarına, kendi yasalarını ve izleyecekleri yolu kendi içlerinde taşırlar.