ThePastryChefsLibrary

Ben insanların her anlamda özgürce yaşayabildiği, kimsenin kendi doğrusunu bir diğerine dayatmadığı, savaşın asla onaylanmayacağı,sevgi ve saygının hükmettiği bir toplumda yaşamak istiyorum.
Sayfa 300·Kitabı okudu
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Çünkü bize iyi gelmeyecek aşkları kalbimizden silmek için,acı gerçeklerle yüzleşmek zorundayız.
Sayfa 290·Kitabı okudu
Kim söylemiş resmin boyayla yapıldığını?Resim yaparken boya kullanılır ama resim duygularla yapılır.(Chardin)
Sayfa 48·Kitabı okudu
Yüksek Rönesans döneminde ortaya çıkan, gerçeği andıran eserler yaratmaya yönelik yoğun ilgi ve artan taleple beraber insan vücudunun gerçeğe daha uygun tasvirlerini yapabilmek için bazı sanatçılar risk alarak kadavralar üstünde anatomik incelemeler yaptı. Leonardo, vücudun yapısını ve işleyişini anlamak için çalışmalarında yasa dışı bir şekilde, ölmüş suçluların bedenlerini kullandı. Michelangelo da arkasında insan kadavralarına ait ayrıntılı incelemelerini gösteren çizimler bıraktı. Bu çalışmalar sayesinde, insan figürü tasvirlerinde yeni standartlar ortaya koydular.
Sayfa 34·Kitabı okudu