“Ben seni hiç unutmayacağım,sen beni hiç hatırlamayacaksın…” Ayşe Kulin'in heyecan verici kaleminin, sürükleyici anlatımının doruk noktalarından biri Son! Kulin'in daha önceki romanlarından tanıdığımız kahramanların sona eren hikâyeleri... Son, içinde tuhaf bir sıkıntısı olanların, memleketin hallerine dertlenenlerin, birini hep son gördüğü haliyle hatırlayacağını bilenlerin, ülkeden ülkeye savrulanların, üstüne gidildiğinde gözü hiçbir şeyi görmeyenlerin, aşk yerine umutla yetinmek zorunda kalanların hikâyesi. Denize doğru akarken birbirine karışan nehirlerin, tesadüflerin,denk gelişlerin, kesişmelerin, hiç unutmayanların, kördüğümleri çözmeyi dileyenlerin romanı Son!
Tahmini Okuma Süresi: 8 sa. 37 dk.Sayfa Sayısı: 304Basım Tarihi: 3 Kasım 2018Yayınevi: Everest Yayınları
ISBN: 9786051853154Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

304 syf.
6/10 puan verdi
Ayşe Kulin'in okuduğum ilk kitabı diyebilirim aslında çünkü daha önceki kitabında pedofili olduğu için yarıda bırakmıştım. Ayrıca bu kitap başka kitaplarının adından da belli olduğu gibi son serisiymiş ben araştırmadan okudum okuyacak olanlara tavsiyem önce diğer serilerini okusunlar. Kitaba gelecek olursak; son, çok kısa sürede bitirebileceğiniz oldukça akıcı bir roman. Bu aralar kitap okuyamama durumum söz konusu olduğundan benim bitirmem 3 güne sarktı ama aslında kitabın dili çok basit, kurgusu da çok akıcı. Kitabın ana karakteri Esra'nın hayat hikayesi oldukça acıklı olmasına rağmen çok basit dil ile anlatılmış olmasını şahsen beğenmedim.. Keyifli okumalar :)
Son
SonAyşe Kulin · Everest Yayınları · 20183,799 okunma
304 syf.
9/10 puan verdi
cok içten akici ve yazarin önceki kitaplarin da kalan karakterlerin ne olduğuna dair ışık tutan sıcak bir kitap. Ayse Kulin gerek tarzi gerek dili gerekse hikayeleri ile bana gun.icinde kisa molalar vermemi ve samimi ,bizden insanlari tanimama neden okuyor sirf bu yuzden seviyorum yazari da kitaplarini da... bir de gwnel anlamda kadin karakterlerine ulkenin dönemsel olaylarini aktarmada basarili buluyorum.
Son
SonAyşe Kulin · Everest Yayınları · 20183,799 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.